Πιτυρίδα τέλος!

Πιτυρίδα τέλος!

Εκτιμάται ότι γύρω στο 50% του παγκόσμιου πληθυσμού υποφέρει από συμπτώματα κακής κατάστασης της υγιεινής του τριχωτού της κεφαλής σε κάποια περίοδο της ζωής του. Μήπως βρίσκεστε κι εσείς σε αυτήν την περίοδο τώρα;


Τα όμορφα μαλλιά συνδέονται άμεσα με ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής. Όταν παρουσιάζονται προβλήματα όπως φαγούρα, ξηροδερμία ή λιπαρότητα, τότε η προσοχή σας πρέπει να στρέφεται άμεσα στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σύμφωνα με έρευνες έχει αποδειχθεί ότι όλοι οι άνθρωποι λίγο ή πολύ εμφανίζουν πιτυρίδα και το θέμα είναι το πώς το αντιμετωπίζει ό καθένας, τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά. Η πιτυρίδα είναι μια πάθηση στο τριχωτό της κεφαλής η οποία χαρακτηρίζεται από μικρά λευκά λέπια τα οποία εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του κεφαλιού.

Το δέρμα αποτελείται από τρεις στοιβάδες που λειτουργούν διαδοχικά και ολοκληρώνουν τον λεγόμενο κύκλο της ανανέωσης. Όταν αυτός ολοκληρώνεται σε μικρότερο χρονικό διάστημα, τότε έχουμε σαν αποτέλεσμα την πιτυρίδα. Τα κύτταρα, αντίθετα με το φυσιολογικό, απομακρύνονται κατά μάζες και τότε τα βλέπετε με την γνωστή αντιαισθητική εικόνα των νιφάδων.

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Για να μπορέσετε να προστατεύσετε την υγιεινή του κεφαλιού σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό σαμπουάν που δεν ξηραίνει τα μαλλιά αλλά αντιθέτως τα περιποιείται και προστατεύει από την πιτυρίδα έως και 100 %.

Το Head & Shoulders σας προσφέρει αξεπέραστη προστασία από την πιτυρίδα με συχνή χρήση). Σε σύγκριση με τα κοινά αντιπιτυριδικά σαμπουάν, δηλαδή εκείνα που δεν περιέχουν selenium/δισουλφίδιο σεληνίου) καθώς καταπολεμά 5 σημάδια πιτυρίδας: Νιφάδες, Φαγούρα, Ξηροδερμία, Τράβηγμα, Λιπαρότητα Πολύ σημαντικό επίσης στην καταπολέμηση της πιτυρίδας είναι να αποβάλλετε το άγχος και το στρες. Προσπαθήστε να βλέπετε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να μην απογοητεύεστε και θα σταματήσετε να βλέπετε στα ρούχα σας αυτές τις λευκές νιφάδες.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω