Οι παλιές καλές πρακτικές

Οι παλιές καλές πρακτικές

Κάπου θα έχει πάρει το μάτι σας εκλεπτυσμένους κυρίους της παλιάς εποχής… Κυκλοφορούν σε υπέροχες ασπρόμαυρες φωτογραφίες και είναι ντυμένοι στην τρίχα, προσεγμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια! Κουβαλάνε τη γοητεία και τον αέρα μιας άλλης εποχής. Μήπως είστε ένας από αυτούς;


Αν όχι μήπως αξίζει να το δοκιμάσετε και να ανανεωθείτε για τον καινούριο χρόνο;

Ετοιμαστείτε μία φορά με την προσοχή και τη σημασία στη λεπτομέρεια που έδειχναν εκείνοι οι κύριοι. Σκεφτείτε ότι ίσως φύγει το μυαλό σας από το άγχος της δουλειάς καθώς θα προσπαθείτε να φτιάξετε ίσια τη χωρίστρα σας. Ίσως νιώσετε άλλοι άνθρωποι με το που φορέσετε το κολλαριστό σας πουκάμισο και κουμπώσετε τα ασημένια σας μανικετόκουμπα.

Τώρα άλλωστε υπάρχει για εσάς το σύστημα ξυρίσματος Gillette! Χαρίστε στο εαυτό σας την πολυτέλεια των ανδρών του πάλαι ποτέ που αντίκριζαν κάθε πρωί το πρόσωπό τους στον καθρέφτη κάνοντας μόνοι τους αφρό και πιάνοντας στα χέρια τους το αγαπημένο τους ξυραφάκι. Γιατί ένα σύστημα ξυρίσματος μαθαίνει κάθε γωνία και λεπτομέρεια του προσώπου ώστε να αποτρέπει και το παραμικρό κόψιμο, ενώ φροντίζει να γλιστράει στο δέρμα αφήνοντάς το φρεσκοξυρισμένο και απαλό.

Τώρα που οι πολυτέλειες τείνουν να εκλείψουν, υπάρχουν μικρές πολυτέλειες στη ζωή που μπορούμε να χαρίσουμε σε αυτούς που αγαπάμε, αλλά κυρίως στον εαυτό μας. Και το σύστημα ξυρίσματος Gillette είναι μια μικρή πραγματική πολυτέλεια για τον άντρα!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ξυριστική μηχανή

Gillette

Gillette

€3,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα