Οι "ευαισθησίες" των αντρών

Οι "ευαισθησίες" των αντρών

Οι άντρες έχουν και αυτοί τις δικές τους ευαισθησίες… Μία από αυτές είναι η ρουτίνα του ξυρίσματος που σε πολλούς προκαλεί ερεθισμούς και μικροτραυματισμούς.


Για να τους αποφύγετε, καλό είναι να ξεκινήσετε κάνοντας ένα καλό μασάζ με την κρέμα ή τον αφρό ξυρίσματος, ώστε να μαλακώσετε τις τρίχες και να προετοιμάσετε την επιδερμίδα.

Ακόμα, φροντίστε να ανανεώνετε συχνά το ξυραφάκι (οι παλιές λεπίδες συχνά είναι εκείνες που ευθύνονται για τα κοψίματα και τους ερεθισμούς).

Η καλύτερη επιλογή είναι το αντρικό ξυραφάκι Gillette Fusion. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και σχεδιάστηκε ώστε να μειώνει τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα.

Επιπλέον, βάλτε τέλος στην κακή συνήθεια να πιέζετε πολύ το ξυραφάκι! Δεν χρειάζονται υπερβολές, αλλά συγκέντρωση και ελεγχόμενες κινήσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές που παρουσιάζουν συχνότερα ερεθισμούς (π.χ. πηγούνι, λαιμός κ.ά).

Κύριοι, το ξύρισμα έχει και αυτό τους κανόνες του…

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω