Novembeard & Movember

Novembeard & Movember

Ο μήνας Νοέμβριος σε πολλές χώρες του κόσμου για τους άνδρες έχει μια διαφορετική πλευρά που συνδέεται με το μούσι και το μουστάκι. Το ξέρατε;


Το Movember (από το αγγλικό moustache = μουστάκι) είναι πλέον ένα ραντεβού για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι από 1η Νοεμβρίου αφού είναι τελείως ξυρισμένοι αρχίζουν έναν φιλανθρωπικό διαγωνισμό για το ποιος θα φτιάξει το καλύτερο μουστάκι μέχρι το τέλος του μήνα. Από την άλλη σε κάποιες άλλες χώρες υπάρχει το Novembeard (από το αγγλικό beard = μούσι) όπου οι άντρες πάλι από 1η Νοεμβρίου ξεκινάνε να αφήνουν μούσι.

Αυτή η ενέργεια ξεκίνησε το 2003 από μια παρέα νεαρών στην Αυστραλία που αποφάσισαν να επαναφέρουν μία παλιά μόδα, να κάνουν ξανά μόδα το μουστάκι. Όταν είδαν το μέγεθος της ανταπόκρισης που είχαν, αποφάσισαν να το κάνουν για το εκμεταλλευτούν για καλό σκοπό! Έκτοτε το Movember είναι ένας τρόπος για να μάθουν και να αντιμετωπίσουν κατάματα οι άνδρες θέματα υγείας που τους αφορούν και που οι περισσότεροι ντρέπονται ή φοβούνται να αντιμετωπίσουν όπως για τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική κατάθλιψη.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και έτσι ακόμη και οι άντρες που δίσταζαν να αφήσουν μούσι ή μουστάκι είτε γιατί δεν ήξεραν πώς να το περιποιηθούν, είτε επειδή φοβόντουσαν την αλλαγή τώρα έχουν το κίνητρο της ευαισθητοποίησης. Η περιποίηση μπορεί να φάνταζε απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία αλλά πιστέψτε μας πως είναι απλά μια απόφαση! Το βασικό συστατικό για το τέλειο μουστάκι ή μούσι είναι η ξυριστική μηχανή. Εμπιστευτείτε την Braun Series 5 και BOSS Limited Edition για εξαιρετικό ξύρισμα ακόμη και στην περιοχή του λαιμού και σε άλλες «προβληματικές» περιοχές. Διαθέτει τον πατενταρισμένο ενδιάμεσο κόπτη ActiveLift™, το μοναδικό πλέγμα OptiFoil™ και την κεφαλή ξυρίσματος που προσαρμόζεται στις καμπύλες του δέρματος σας. Αφήστε μουστάκι αυτό το μήνα για καλό σκοπό. Η γνώση είναι δύναμη. Διαδώστε το για να ευαισθητοποιήσετε και τους υπόλοιπους.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω