Κλασικά και αγαπημένα των ανδρών!

Κλασικά και αγαπημένα των ανδρών!

Οι άνδρες είναι πιστοί σε όσα έχουν αγαπήσει και εμπιστευθεί με το πέρασμα του χρόνου: Μία μεγάλη αλήθεια που «παίζει μπάλα» προς όφελός μας!


Πόσες φορές δεν έχετε διαμαρτυρηθεί ότι ο άντρας σας δεν αλλάζει! Για σκεφτείτε το, όμως, ξανά. Μήπως, τελικά, είναι καλύτερα που παραμένει σταθερός σε όσα τον εκφράζουν και τον ικανοποιούν; Η σταθερότητα σημαίνει ότι εσείς ξέρετε πάντα τι να περιμένετε. Ξέρετε πώς να τον κάνετε να αισθανθεί όμορφα με μία απλή κίνηση χωρίς να κινδυνεύετε από ανεπιθύμητες εκπλήξεις… Ξέρετε τι φαγητό του αρέσει ή πώς του αρέσει να ντύνεστε. Ξέρετε πάντα που θα τον βρείτε, μιας και δεν αλλάζει το αγαπημένο του στέκι, όπου συναντά τους φίλους του από τα χρόνια του σχολείου ακόμη. Όλα αυτά τον έχουν κερδίσει και αποτελούν ένα είδος «αξιών» γι’ αυτόν.

Τα «πιστεύω» του – μέσα σε αυτά είναι φυσικά και η ομάδα  του -  είναι βαθιά ριζωμένα μέσα του. Εσείς μπορεί να βαριέστε το κασκόλ της ομάδας του, που παίρνει πάντα μαζί του στο γήπεδο, αλλά γι’ αυτόν σημαίνει πολλά. Το ποδόσφαιρο είναι για τους άντρες σαν ένα είδος θρησκείας, και τηρούν ευλαβικά καθετί την ακολουθεί. Είτε παίζει η ομάδα τους, είτε όχι η ημέρα του ποδοσφαίρου είναι ιερή. Η μόνη διαφορά είναι αν θα πάνε στο γήπεδο για να δούνε από κοντά και να πανηγυρίσουν κάθε στιγμή ή αν θα απολαύσουν τις φάσεις των αγώνων από το σπίτι, στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή τους. Τώρα μάλιστα που έχουν το  Gillette Football Club, το κανάλι τους στο youtube https://www.youtube.com/gillettefootballclub δεν χάνουν καμία στιγμή από τα κλασικά αγαπημένα τους γκολ! Είναι εγγυημένη απόλαυση για κάθε άνδρα αυτές οι στιγμές και το έχουν αποδείξει μέσα στα χρόνια.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Γιατί, όταν ένας άντρας εμμένει σε κάτι και το κατατάσσει στα αγαπημένα του έχει σοβαρούς λόγους. Γι’ αυτό και δεν αλλάζει ούτε το ξυραφάκι του, ειδικά εάν είναι το Gillette Mach 3 που αναδείχθηκε μέσα στα 5 καλύτερα από 42 συνολικά ξυραφάκια*. Τίποτα δεν είναι τυχαίο για έναν άντρα! Πάντα ψάχνει και επιλέγει αυτά που τον ικανοποιούν απόλυτα και σε αυτά... παραμένει πιστός εφ’ όρου ζωής! 

 *Τεστ από Ινστιτούτο Καταναλωτή μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας σε 42 ξυραφάκια (μίας χρήσεως και επαναφορτιζόμενα) τον Δεκέμβριο 2010.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ξυριστική μηχανή

Gillette

Gillette

€3,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα