Κι όμως, οι άντρες είναι ευαίσθητοι

Κι όμως, οι άντρες είναι ευαίσθητοι

Άβυσσος -για τη γυναίκα- η ψυχή του άντρα! Βέβαια, το ίδιο λένε κι εκείνοι για τις γυναίκες, οπότε κατά μία έννοια, τα δύο φύλα είναι πάτσι!


Η ευαισθησία δεν είναι κάτι απτό που μπορεί να δώσει το παρόν κι έτσι, να σημειώσουμε ποια το έχει στην κατοχή της και ποιος όχι.

Η ευαισθησία όμως, ως γνήσιο συναίσθημα, βρίσκει διέξοδο στην τέχνη και η πρωτοκαθεδρία των ανδρών σε αυτή το αποδεικνύει.

Παράλληλα βέβαια επιβεβαιώνει πως ζούμε και σε μια εντελώς ανδροκρατούμενη κοινωνία, η οποία δεν επέτρεψε στις γυναίκες να αναδείξουν τα δικά τους ταλέντα και ευαισθησίες, όμως δεν είναι αυτό το θέμα μας σήμερα. Να πούμε για τον Beethoven ή για τον Bach; Για τον Σοφοκλή ή τον Shakespeare; Για τον El Greco ή για τον Πραξιτέλη; Η λίστα με τους εκπροσώπους όλων των τεχνών είναι ατελείωτη και αποτελεί απόδειξη της ευαισθησίας του ανδρικού φύλου. Γιατί, χωρίς αυτήν, όσο ταλέντο και να διαθέτει κανείς, δεν μπορεί να δημιουργήσει τέχνη που να συγκινεί τα πλήθη.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βέβαια, αν ο καλός σας δεν ανήκει στην παραπάνω λίστα, πώς θα διαπιστώσετε την ευαισθησία του; Είναι κρυμμένη σε όλες τις τρυφερές του κινήσεις και φανερή… στο δέρμα του! Στ’ αλήθεια, δεν τον λυπάστε κάθε φορά που τον βλέπετε με το δέρμα του ταλαιπωρημένο από το ξύρισμα; Η γυναικεία ευαισθησία σας οδηγεί σωστά.

Επιλέξτε εσείς για εκείνον Gillette Sensitive, τα ξυραφάκια που έχουν τέλεια απόδοση ακόμα και σε ευαίσθητο δέρμα! 8 στους 10 δερματολόγους συμφωνούν ότι μειώνει τον ερεθισμό του ξυρίσματος! Και ο αγαπημένος σας θα συμφωνήσει!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ξυριστική μηχανή

Gillette

Gillette

€3,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα