Κάντε του τη ζωή εύκολη!

Κάντε του τη ζωή εύκολη!

Οι άντρες δεν αλλάζουν εύκολα κάτι που έχουν βολευτεί, ακόμα κι αν αυτό τους «ταλαιπωρεί”. Εκεί, έρχεστε εσείς, να του δείξετε το δρόμο!


Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Οι άντρες σκέφτονται και πράττουν διαφορετικά από εμάς τις γυναίκες. Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε, τόσο γρηγορότερα θα σταματήσουμε να ενοχλούμαστε από διάφορα και να προσπαθούμε να τους κάνουμε να ασπαστούν το δικό μας τρόπο σε όλα. Υπάρχουν πιο έξυπνες κινήσεις που δίνουν λύσεις και κάνουν την ζωή μας καλύτερη. Αρκεί, λοιπόν, να αλλάξουμε τακτική και να γίνεται η προσέγγιση σε κάθε θέμα με έναν ανάλαφρο τρόπο που δεν επιβάλλει, δεν ζητάει, δεν καταπιέζει. Πως θα το κάνετε αυτό; Απλά!

Στο κομμάτι της δουλειάς -όσο κι αν παραπονιέται-, δεν κάνει το βήμα να ψάξει για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Κάντε κάποια έρευνα αγοράς και βρείτε του κάποιες αγγελίες που ίσως τον ενδιαφέρουν. Αν κάνετε εσείς την αρχή, θα του είναι πιο εύκολο να συνεχίσει και θα μπει πιθανά στον πειρασμό να δει τι άλλο υπάρχει εκεί έξω που τον αφορά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η γυμναστική βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο σαν ένα άπιαστο όνειρο γι’ αυτόν! Σας αναφέρει συχνά ότι θα ήθελε να αρχίσει να γυμνάζεται, αλλά σπανίως κάνει κάτι γι' αυτό. Η υγεία του και το σώμα του χρειάζονται άμεσα κάποιο είδος εκγύμνασης, αλλά μην του το πείτε! Προτείνετε του να ξεκινήσετε μαζί τρέξιμο ή κάποιο άλλο άθλημα, για να μπει σιγά σιγά στο κλίμα. Υποστηρίξτε ό,τι θα σας βοηθήσει στην δική σας προσπάθεια και αφήστε τον να το απολαύσει.   

Η σωστή περιποίηση μετά το ξύρισμα αποτελεί γι’ αυτόν ένα άγνωστο πεδίο; Πείτε του για τη νέα Braun °CoolTec που δροσίζει ενεργά το δέρμα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, ελαχιστοποιώντας την ερυθρότητα του ξυρίσματος, την αίσθηση καψίματος και φαγούρας! Η νέα Braun °CoolTec θα αφήσει την επιδερμίδα του δροσισμένη και αναζωογονημένη και θα τον κάνει να ξεχάσει πως ήταν το ερεθισμένο δέρμα μετά το ξύρισμα. Οι λεπτομέρειες για την τεχνολογία της θα τον κερδίσουν ακόμη περισσότερο, καθώς η μηχανή °CoolTec βρίσκεται στην καινοτόμο τεχνολογία Electric-Cooling (TEC) της Braun, έχοντας μία ενσωματωμένη στην κεφαλή της μπάρα αλουμινίου, ενώ έχει προσαρμοζόμενο σύστημα κοπής 3 επιπέδων και ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες SensoBlade.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω