Κάντε του τη ζωή εύκολη

Κάντε του τη ζωή εύκολη

Καμιά φορά στους άντρες αρέσει να κάνουν τη ζωή τους δύσκολη! Έχοντας πιστέψει πως είναι από τη φύση τους σκληρά καρύδια εξ ου και σε μερικά θέματα είναι καταδικασμένοι να υποφέρουν, δεν κάνουν ποτέ καμιά προσπάθεια να αλλάξουν την κατάσταση.


Οι άντρες πάνε στο στρατό κι εκεί, κατά παράδοση, δεν περνάνε καλά. Μπορεί η θητεία να γίνεται όλο και μικρότερη και κάποιος να είναι τόσο τυχερός που να την υπηρετήσει δίπλα στο σπίτι του, όμως όποιον άντρα κι αν ρωτήσεις στη διάρκειά της η γκρίνια είναι η πρώτη αντίδραση! 

Ένα άλλο ζήτημα που αποτελεί συνεχές επιχείρημα των αντρών για το πόσο υποφέρουν σ’ αυτή τη ζωή είναι το καθημερινό ξύρισμα. Πιστεύουν πως το γεγονός ότι είναι αναγκασμένοι να το επαναλαμβάνουν καθημερινά -με εξαίρεση τους σπανούς και τους μουσάτους- είναι το μεγάλο τους μαρτύριο και δεν δέχονται να το υποβαθμίζουν οι γυναίκες.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Κι όμως, η ζωή στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολη! Αρκεί ένα δώρο όπως το ξυράφι Gillette Fusion που είναι σχεδιασμένο να έχει τέλεια απόδοση ακόμα και σε ευαίσθητο δέρμα. Μιλάμε για ένα ξυραφάκι που μειώνει τον ερεθισμό του ξυρίσματος, γεγονός στο οποίο συμφωνούν 8 στους 10 δερματολόγους!

Απαλλάξτε τον από την ταλαιπωρία που του προκαλεί το ξύρισμα και να δούμε μετά τι θα του μείνει για να παραπονιέται!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ξυριστική μηχανή

Gillette

Gillette

€3,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα