Καλοκαίρι με νέο πρόσωπο

Καλοκαίρι με νέο πρόσωπο

Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που είδατε κάποιον διάσημο με γένια;


Ο πρώτος που μπορείτε να ανακαλέσετε στη μνήμη, μάλλον, είναι ο Στέλιος Μάινας, στο ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Τo Νησί». Αλλά, έπαιζε κάποιο ρόλο, και μάλιστα άλλης εποχής.

Όλοι οι stars της εγχώριας και ξένης showbiz έχουν καταλάβει πως οι καιροί άλλαξαν, η μόδα πέρασε και τα γένια ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Ακόμη και ο καινούριος σύντροφος της Jennifer Aniston, o Bradley Cooper, έχει καθαρό και περιποιημένο πρόσωπο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Ειδικά το καλοκαίρι, που ο ήλιος είναι ζεστός και τα γένεια σας ζεσταίνουν, τι καλύτερο από το να δοκιμάσετε τη Gillette Fusion Power. Το ξύρισμα γίνεται παιχνίδι με πέντε λεπίδες για πιο βαθύ και άνετο ξύρισμα.

Και φυσικά, μην ξεχνάτε το Gillette Series Moisturizer SPF 15 με Aloe Vera, που αναζωογονεί το πρόσωπό σας, ενώ συγχρόνως το προστατεύει από τον ήλιο και κάνει το δέρμα σας να φαίνεται «κινηματογραφικό».

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω