Ιs this a man’s world?

Ιs this a man’s world?

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Οι καθημερινοί ρυθμοί της πόλης έχουν κάνει κάποιες κινήσεις σχεδόν μηχανικές. Πόσo μάλλον για έναν άντρα που δουλεύει καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ.


Γι’ αυτό, λοιπόν, πρέπει να χρησιμοποιεί το χρόνο του σωστά χωρίς να σπαταλά άσκοπα λεπτά!

Τι πιο βασικό για έναν άντρα από ένα δροσερό ντους το πρωί πριν από τη δουλειά; Ένα ντους μπορεί να του δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να φέρει εις πέρας μια δύσκολη μέρα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Κι όμως, υπάρχει κάτι ακόμα πιο βασικό! Τι είναι αυτό; Το ξύρισμα. Όταν οι ρυθμοί του είναι τόσο γρήγοροι, το μόνο που χρειάζεται είναι η νέα ξυριστική μηχανή Gillette ProGlide για μεγαλύτερη σταθερότητα και ελαστικότητα.

Η Gillette ProGlide, με 7 καινοτομίες σε μία ξυριστική μηχανή, ξυρίζει τόσο άνετα σαν να γλιστράει μόνη της. Με τις νέες, λεπτότερες Gillette λεπίδες που έγιναν ποτέ. Τώρα μάλιστα! Το μόνο που απομένει είναι ένα γλυκό φιλί από σας και η μέρα ξεκινάει με χαμόγελο και ευεξία.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω