Η ταχύτητα μετράει ακόμα και όταν θέλεις άψογα αποτελέσματα.

Η ταχύτητα μετράει ακόμα και όταν θέλεις άψογα αποτελέσματα.

Το ξύρισμα, το ντύσιμο και η προετοιμασία για τη δουλειά μπορούν να γίνουν γρήγορα αρκεί να έχετε την κατάλληλη βοήθεια.


Η κούραση με όλες τις υποχρεώσεις της οικογένειας είναι μεγάλη και ο πρωινός ύπνος πολύ γλυκός κάποιες φορές. Σε όλους μας έχει τύχει να παρακοιμηθούμε και να μην ακούσουμε το ξυπνητήρι. Τι γίνεται όμως, όταν αυτό συμβαίνει μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα που δε δικαιολογείται η παραμικρή καθυστέρηση;

Όταν ο σύντροφος σας έχει σημαντική συνάντηση στη δουλειά, όπου θα πρέπει να είναι άψογος και στην ώρα του, τότε το κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Κάντε ότι μπορείτε για να τον βοηθήσετε. Μην μπαίνετε στα πόδια του, αλλά συγκεντρώστε του τα ρούχα που θα φορέσει, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σε ένα σημείο ώστε να κερδίσει χρόνο, όσο αυτός θα βρίσκεται στο μπάνιο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Ευτυχώς, πια το ξύρισμα είναι πολύ γρήγορο και με άψογο αποτέλεσμα, χάρη στη Gillette Fusion Proglide, που με την εργονομική της λαβή εξασφαλίζει γερό κράτημα και έλεγχο, από την αρχή έως το τέλος του ξυρίσματος, χωρίς το φόβο κοψίματος. Όταν τελειώσει, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να ανοίξει τη θύρα της λεπίδας και να την ξεπλύνει εύκολα κάτω από τρεχούμενο νερό.

Όσο ντύνεται, ετοιμάστε του τον αγαπημένο του καφέ και ένα μικρό σνακ για να πάρει μαζί του στο δρόμο προς τη δουλειά και ευχηθείτε του καλή επιτυχία με ένα φιλί.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ξυριστική μηχανή

Gillette

Gillette

€3,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα