Η ομορφιά δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση

Η ομορφιά δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση

Οι άντρες έχουν μπει εδώ και χρόνια στον κόσμο της ομορφιάς, και μας αρέσει.


Ένας περιποιημένος, καθαρός, φρεσκοξυρισμένος άντρας είναι χάρμα οφθαλμών.

Πλέον οι άντρες ξέρουν από μόνοι τους ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούν καθημερινά για να είναι καθαροί και όμορφοι για περισσότερες ώρες και να έχουν περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βέβαια, κι εμείς μπορούμε πάντα να βοηθάμε με τον τρόπο μας, αφήνοντάς τους το χώρο τους στο μπάνιο, ώστε να έχουν πάντα οργανωμένα και μαζεμένα τα απαραίτητα εργαλεία της δικής τους ομορφιάς και να μη χάνονται ανάμεσα στα δικά μας μπουκαλάκια. Ας τα ξεχωρίσουμε με δύο καλάθια ή απλά βάζοντας σε άλλα σημεία του πάγκου του μπάνιου ή του ντουλαπιού τα αντρικά και τα γυναικεία πράγματα.

Έτσι, θα γλιτώσουμε την ακαταστασία, την γκρίνια (όταν δεν βρίσκει όσα χρειάζεται) και θα απολαμβάνουμε τα φιλιά από ένα ξυρισμένο, απαλό πρόσωπο, αφού η καθημερινή χρήση της ξυριστικής μηχανής Gillette ProGlide, που είναι το αγαπημένο τους gadget, θα γίνεται ακόμα πιο ευχάριστα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω