Για να έχει το κεφάλι του ήσυχο!

Για να έχει το κεφάλι του ήσυχο

Η καθημερινότητα για έναν εργαζόμενο άντρα φαντάζει δύσκολη και ίσως το άγχος να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής του.


Μια λύση είναι να στραφεί σε δραστηριότητες που του προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία, αντισταθμίζοντας έτσι τους τρελούς ρυθμούς της ζωής του.

Δραστηριότητες όπως η αγορά του τελευταίου gadget που κυκλοφορεί στην αγορά ή η οργάνωση ενός διήμερου για σκι με τον κολλητό του είναι καταστάσεις που σίγουρα θα του ανεβάσουν το ηθικό!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η καλή άσκηση και διατροφή είναι βασικός παράγοντας τον οποίο πρέπει να βελτιώσει για να βρει την αρμονία. Το μπάσκετ με τους φίλους του μπορεί να είναι λυτρωτικό όπως κι ένας μαραθώνιος wii στο σπίτι με τα παιδιά!

Τέλος, η πιτυρίδα είναι άλλος ένας βασικός λόγος ενόχλησης και δημιουργίας στρες! Σίγουρα όμως χάρη στο Head & Shoulders το μόνο που δε θα έχει στο κεφάλι του είναι η πιτυρίδα! Με Classic Clean, για βαθύ και απαλό καθαρισμό σε καθημερινή βάση, για τον άντρα που θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα