Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Οι άνδρες είναι μεν το "δυνατό" φύλο, αλλά έχουν κάποιες αδυναμίες στις οποίες δεν μπορούν να αντισταθούν και δεν μπορούν να τις κρύψουν!


  1. Το Champions League, η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση! Οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μαζεμένες σε ένα διαγωνισμό με στόχο, φυσικά, την ανάδειξη της «βασίλισσας» της Ευρώπης. Φίλοι, πίτσες και παγωμένες μπύρες είναι ένας συνδυασμός που κατευθείαν φέρνει στο μυαλό μας ποδοσφαιρικές συγκεντρώσεις αντρών. Κι έτσι είναι. Κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτόν τον συνδυασμό. Τα αστεία με την παρέα και ο σχολιασμός του αγώνα, ισοδυναμούν με μια από τις αγαπημένες στιγμές των αντρών.
  2. Η Formula 1, πολύ γρήγορα αυτοκίνητα, αδρεναλίνη, ένταση και αγωνία. Συνήθως, πέρα από τις εβδομαδιαίες συζητήσεις με φίλους, οι άντρες απολαμβάνουν τη μαγεία της Formula 1 μόνοι τους. Ατελείωτες ώρες οδήγησης, pit stops και αλλαγές ελαστικών φέρνουν τους οδηγούς στο βάθρο της κορυφής να «λούζονται» με σαμπάνιες, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη νίκη τους!
  3. Ο καφές με τους φίλους. Από τα σχολικά ή πανεπιστημιακά χρόνια ο καφές με την παρέα είναι πάντα στις προτεραιότητες τους. Το στέκι πάντα ίδιο και τα πειράγματα μεταξύ των αντρών δεδομένα. Μπορεί να μας φαίνεται περίεργο και «παιδικό» αλλά για τους άντρες αποτελεί εγγυημένη απόλαυση καθώς μοιράζονται στιγμές εμπιστοσύνης με ανθρώπους που έχουν επιλέξει να είναι δίπλα τους μία ζωή.
  4. Το βαθύ κι απολαυστικό ξύρισμα. Για τον άντρα είναι μια προσωπική υπόθεση, γι’ αυτό και εμπιστεύεται το Gillette Mach 3 που αναδείχθηκε ένα από τα 5 καλύτερα από 42 συνολικά ξυραφάκια.* Η εμπιστοσύνη κερδίζεται!

Όσο πιο γρήγορα αποκωδικοποιήσουμε τα "θέλω" των αντρών, τόσο καλύτερα για εμάς. Δίνοντας τους το χώρο και το χρόνο για να απολαύσουν όσα τους έχουν ήδη κερδίσει, κάνουμε τις σχέσεις μας καλύτερες και πιο εύκολες. Άλλωστε, όλοι μας χρειαζόμαστε το «χώρο» μας και το χρόνο μας να απολαύσουμε όσα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη μας.

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

*Τεστ από Ινστιτούτο Καταναλωτή μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας σε 42 ξυραφάκια (μίας χρήσεως και επαναφορτιζόμενα) τον Δεκέμβριο 2010.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ξυριστική μηχανή

Gillette

Gillette

€3,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα