Αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα

Αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα

Η αίσθηση του φρεσκοπλυμένου δίνει ενέργεια και δύναμη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Αν το καθημερινό πρόγραμμα του καλού σας είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, αναγκάζοντάς τον να περνά ατελείωτες ώρες στο γραφείο ή στην κίνηση της πόλης, πιθανότατα το βράδυ θα γυρνάει ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος, κάτι που θα αποτυπώνεται τόσο στην εμφάνισή του όσο και στην ψυχολογία του.

Το σημαντικό είναι όταν τελειώνει η ημέρα να έχει την ίδια ακριβώς αίσθηση με τη στιγμή που ξεκίνησε το πρωί. Να υπάρχει η φρεσκάδα, η όρεξη και η καλή διάθεση σε όλη τη διάρκεια της.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Θα βοηθήσουν σε αυτό κάποια μικρά διαλείμματα ανάμεσα στη δουλειά για να φορτίσει τις «μπαταρίες» του, ένα δροσερό άρωμα με διάρκεια που θα τον τονώνει όλη μέρα, τα καθαρά ρούχα που θα εντείνουν αυτήν την αίσθηση και επίσης, πολύ σημαντικό, η καθαρή αίσθηση στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής.

Για να μπορέσει να έχει τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς, σαν να βγήκε μόλις από το μπάνιο που θα τον συντροφεύσει όλη μέρα, αρκεί να εμπιστευθεί την ανανεωμένη σειρά Fresh & Clean του Head & Shoulders με νέα σύνθεση. Δίνει την αίσθηση του πρωινού-φρεσκολουσμένου στα μαλλιά και στην επιδερμίδα του κεφαλιού και έχει αντιπιτυριδική προστασία όλη μέρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα