24 ώρες προφυλαγμένος από την κακοσμία; Κι όμως, γίνεται!

24 ώρες προφυλαγμένος από την κακοσμία; Κι όμως, γίνεται!

Ας κάνουμε ένα υποθετικό -και πολύ δυσάρεστο- σενάριο! Είστε στο γραφείο και εργάζεστε σκληρά για μια παρουσίαση, τόσο σκληρά που μένετε εκεί ξάγρυπνος όλη τη νύχτα δουλεύοντας.


Η παρουσίαση είναι νωρίς το επόμενο πρωί και δεν έχετε χρόνο να γυρίσετε σπίτι να αλλάξετε.

Ο καφές έχει αναλάβει να σας κρατήσει ξύπνιους, όμως τι είναι αυτό που θα κρατήσει τον ιδρώτα –και την καλύτερή του φίλη, την κακοσμία- μακριά σας; Δεν ξέρετε; Χμ, τότε, πάμε στο επόμενο σενάριο!

Βοηθάτε την αγαπημένη σας στη μετακόμιση και χωρίς να το καταλάβετε, έχετε περάσει κοντά ένα 24ωρο βιδώνοντας, συναρμολογώντας, κουβαλώντας και σπρώχνοντας. Είναι όλα έτοιμα, εκτός από τα υδραυλικά φυσικά και οι γονείς της έρχονται να επιθεωρήσουν την οικία της κορούλας τους. Επιπλέον, εσείς δεν τους έχετε ξαναδεί ποτέ στη ζωή σας!

Υπάρχει περίπτωση να κάνετε δυνατή πρώτη εντύπωση που να μην είναι επακόλουθο του ιδρώτα και της κακοσμίας σας; Όχι, ε; Για να δούμε…

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Τελευταίο σενάριο! Είστε επιτέλους στο αεροδρόμιο, αφού έχετε περάσει μια ολόκληρη μέρα σε ταξί, λεωφορεία, τρένα και μετρό για να φτάσετε εκεί. Το μόνο που σας χωρίζει από την πατρίδα είναι μία τρίωρη πτήση στο πλευρό μιας πανέμορφης συνεπιβάτιδας! Εντάξει, εσείς δεν θέλετε να τελειώσει με τίποτα η πτήση, όμως, εκείνη θα σκέφτεται άραγε το ίδιο καθισμένη δίπλα σας τόσες ώρες;

Όπως αντιλαμβάνεστε, η τόσο φυσιολογική λειτουργία της εφίδρωσης μπορεί να αποβεί καταστροφική, όταν δεν έχετε την κατάλληλη προστασία.

Αυτό, μέχρι τώρα. Γιατί από δω και πέρα, υπάρχει η σειρά Gillette Professional Power. 24ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία για τον σύγχρονο πολυάσχολο άντρα που θέλει να νιώθει τόσο φρέσκος, σαν να άλλαξε πουκάμισο τουλάχιστον 3 φορές μέσα στην ημέρα*. *βασισμένο σε τεστ αξιολόγησης καταναλωτών σε διάστημα 10 ωρών, σε σύγκριση με μη χρήση αποσμητικού.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ξυριστική μηχανή

Gillette

Gillette

€3,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω