Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Οι ασκήσεις χαλάρωσης που μας βοηθούν να περιορίσουμε το καθημερινό στρες

Οι ασκήσεις χαλάρωσης που μας βοηθούν να περιορίσουμε το καθημερινό στρες

0
Εύκολες στάσεις της γιόγκα που μας χαρίζουν ευεξία

Ανά περιόδους, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας επηρεάζουν σημαντικά τη διάθεσή μας. Ακόμη και αν το πρόγραμμα που ακολουθούμε είναι προσαρμοσμένο στις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες, υπάρχουν φορές που αισθανόμαστε πως χρειαζόμαστε ένα σύντομο διάλειμμα, για να μπορέσουμε να αποβάλλουμε την ένταση και να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας. Ειδικότερα την παρούσα περίοδο που προσπαθούμε να βρούμε τα βήματά μας σε μία νέα πραγματικότητα, είναι σημαντικό να επωφεληθούμε από τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτουμε, επενδύοντας σε δραστηριότητες που μας χαλαρώνουν σωματικά και πνευματικά.

Μία από αυτές είναι και η γιόγκα, που με λίγα λεπτά εξάσκησης καθημερινά, μπορεί να βελτιώσει αισθητά τη φυσική μας κατάσταση και να μας βοηθήσει να διαχειριστούμε καλύτερα το στρες, παραμένοντας συγχρόνως σε φόρμα και σε απόλυτη επαφή με το σώμα μας! Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικές ασκήσεις που μπορούμε να δοκιμάσουμε στο σαλόνι μας και οι οποίες δεν απαιτούν να έχουμε κάποια προηγούμενη εμπειρία.

Η στάση της «σφίγγας»

Για να πραγματοποιήσουμε τη στάση της «σφίγγας», θα χρειαστεί να ξαπλώσουμε μπρούμυτα και να στηριχτούμε στους αγκώνες, τους οποίους θα έχουμε φέρει στο ύψος των ώμων, ενώ οι παλάμες μας θα κοιτούν προς τα κάτω. Αφού εστιάσουμε στην αναπνοή μας, παίρνουμε μία βαθιά ανάσα και σηκώνουμε τον θώρακα μαζί με το κεφάλι. Τεντωνόμαστε προς τα πίσω και φροντίζουμε ώστε το πιγούνι και το μέτωπο να κοιτούν ευθεία ή προς τα πάνω. Την ίδια στιγμή, η λεκάνη και τα πόδια μας παραμένουν σταθερά στο έδαφος. Με μία βαθιά εκπνοή, επανερχόμαστε στην ίδια θέση και επαναλαμβάνουμε την άσκηση όσες φορές επιθυμούμε.

Οι ασκήσεις χαλάρωσης που μας βοηθούν να περιορίσουμε το καθημερινό στρες 

Η στάση του «χαρούμενου μωρού»

Εξίσου δημοφιλής με τη «σφίγγα» είναι και η στάση του «χαρούμενου μωρού». Για να την πραγματοποιήσουμε, θα ξαπλώσουμε ανάσκελα, θα σηκώσουμε τα πόδια μας και θα τα λυγίσουμε, φέρνοντας τα γόνατα κοντά στη περιοχή της κοιλίας και του στήθους. Με τα χέρια μας θα πιάσουμε την περιοχή των αστραγάλων ή τις πατούσες και θα ανοίξουμε τα γόνατά μας στο πλάι, κρατώντας τα πέλματά ενωμένα. Θα παραμείνουμε σε αυτή τη θέση για ένα λεπτό, χωρίς να σηκώνεται η λεκάνη από το πάτωμα και έπειτα, θα επανέλθουμε αργά στην αρχική μας θέση.

Οι ασκήσεις χαλάρωσης που μας βοηθούν να περιορίσουμε το καθημερινό στρες 

Η στάση του «πολεμιστή»

Η στάση του «πολεμιστή» είναι μία μορφή άσκησης που μας επιτρέπει να γυμνάζουμε την περιοχή της κοιλιάς, των ποδιών και των χεριών. Για να την εκτελέσουμε, θα σταθούμε όρθιες έχοντας τα πόδια ανοιχτά. Το δεξί πέλμα θα κοιτάει προς τα έξω και το αριστερό ευθεία. Καθώς εισπνέουμε, τα χέρια μας θα σηκωθούν παράλληλα με το πάτωμα στο ύψος των ώμων. Έπειτα, θα λυγίσουμε το δεξί πόδι τεντώνοντας το αριστερό που είναι πίσω και θα παραμείνουμε σε αυτή τη θέση για πέντε βαθιές εισπνοές και εκπνοές. Έπειτα, θα επαναλάβουμε την άσκηση από την άλλη πλευρά.

Οι ασκήσεις χαλάρωσης που μας βοηθούν να περιορίσουμε το καθημερινό στρες 

Η στάση της «καρέκλας»

Η στάση της «καρέκλας» μας δίνει τη δυνατότητα να γυμνάσουμε όλο το σώμα. Για να ξεκινήσουμε, θα σταθούμε όρθιες με τα πόδια ενωμένα ή ελαφρώς ανοιχτά, τόσο ώστε να βρίσκονται σε ευθεία με τους γοφούς. Θα λυγίσουμε τα γόνατά μας και θα σπρώξουμε τη λεκάνη μας προς τα πίσω, παριστάνοντας ότι πάμε να κάτσουμε σε μία καρέκλα, ενώ την ίδια στιγμή θα σηκώσουμε τα χέρια από μπροστά και θα τα φέρουμε πάνω, δίπλα από τα αυτιά μας. Αφού παραμείνουμε για λίγα λεπτά σε αυτή τη στάση και συγκεντρωμένες στην αναπνοή μας, θα επανέλθουμε στην αρχική μας θέση.

Οι ασκήσεις χαλάρωσης που μας βοηθούν να περιορίσουμε το καθημερινό στρες 

Η στάση «πόδια ψηλά στον τοίχο»

Εάν η καθημερινότητα απαιτεί από εμάς πολλές ώρες ορθοστασίας, τότε η στάση «πόδια ψηλά στον τοίχο», είναι ο πιο ωφέλιμος και ξεκούραστος τρόπος για να «κλείσουμε» την ημέρα μας. Για να την πραγματοποιήσουμε, θα ξαπλώσουμε ανάσκελα με τα πόδια μας να κοιτούν στον τοίχο. Έπειτα, θα τα σηκώσουμε ψηλά, στηρίζοντας το πίσω μέρος των ποδιών μας στον τοίχο, δημιουργώντας με το σώμα μία ορθή γωνία και κρατώντας σταθερά τη λεκάνη στο πάτωμα. Παραμένουμε σε αυτή τη στάση για δύο λεπτά και έπειτα, λυγίζουμε τα γόνατά μας κοντά στο στήθος. Πρόκειται για μία εύκολη άσκηση με σημαντικά οφέλη, αφού ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό και ανακουφίζει τα πόδια μας.

Οι ασκήσεις χαλάρωσης που μας βοηθούν να περιορίσουμε το καθημερινό στρες

Όσο πολυάσχολες και αν είμαστε, μπορούμε πάντα να «ξεκλέβουμε» λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα για να τα αφιερώνουμε σε δραστηριότητες, που μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο υγιείς και δυνατές. Η γιόγκα είναι σίγουρα μία από αυτές!

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies