Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

 • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
 • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
 • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
 • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Ταμπόν: Αλήθειες και ψέματα - ένας οδηγός ώστε να τα χρησιμοποιείται σωστά

Ταμπόν:-Αλήθειες-και-ψέματα---ένας-οδηγός-ώστε-να-τα-χρησιμοποιείται-σωστά
0
Ένας πρακτικός οδηγός γεμάτος χρήσιμες πληροφορίες για τη σωστή χρήση του ταμπόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο άνετη και εύκολη!

Κάθε πρώτη φορά, είναι αγχωτική. Είτε μιλάμε για την πρώτη ημέρα στο πανεπιστήμιο είτε για την πρώτη ημέρα σε μια νέα δουλειά. Συνεπώς και η πρώτη φορά που σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ταμπόν σας προκαλεί άγχος καθώς πολλές σκέψεις περνάνε από το μυαλό σας σχετικά με τη σωστή χρήση του. 

 Πώς να τοποθετήσετε το ταμπόν

 • Πλύνετε τα χέρια σας (με σαπούνι) και στεγνώστε τα.
 • Βρείτε μια άνετη θέση. Μπορείτε να σταθείτε με το ένα πόδι στο κάθισμα της λεκάνης ή της μπανιέρας, ή ακόμη και να καθίσετε, εάν με αυτόν τον τρόπο νιώθετε πιο άνετα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαλαρώστε. Εάν νιώθετε πολύ ανήσυχη, οι μύες του κόλπου σας θα σφίξουν, κάνοντας την κατάσταση πιο δύσκολη.
 • Ξετυλίξτε το ταμπόν και κρατήστε το με τα ακροδάχτυλα του ενός χεριού σας, σα να κρατάτε ένα στυλό, με το κορδόνι στραμμένο προς τα κάτω. Με το άλλο χέρι διανοίξτε τα χείλη του αιδοίου σας (εξωτερικά χείλη) και 
 • βρείτε το άνοιγμα του κόλπου σας αρχικά με το δάχτυλο σας και όχι με το ταμπόν. Πρόκειται για την τρύπα ανάμεσα στην ουρήθρα (από όπου ουρείτε) και τον πρωκτό σας (από όπου αφοδεύετε).
 • Εάν χρησιμοποιείτε ταμπόν χωρίς προωθητήρα, κρατήστε το σε θέση περίπου 45 μοιρών και μαλακά σπρώξε το μέσα στο άνοιγμα του κόλπου σας. Τότε, χρησιμοποιείστε τον δείκτη σας για να το σπρώξετε ακόμη βαθύτερα μέχρι να νιώσετε άνετα. Το κορδόνι του ταμπόν θα πρέπει να κρέμεται έξω από το σώμα σας.
 • Εάν χρησιμοποιείτε προωθητήρα, κρατήστε τον υπό γωνία και σπρώξτε τον μέσα στο άνοιγμα του κόλπου σας, μέχρι τα δάχτυλά σας να ακουμπήσουν το σώμα σας. Τότε, κρατώντας ακόμη τον εξωτερικό σωλήνα του προωθητήρα, χρησιμοποιείστε το δείκτη σας για να σπρώξετε τον εσωτερικό σωλήνα του προωθητήρα (το κομμάτι αυτό που περιέχει το ταμπόν) μέσα στον κόλπο σας σαν να χρησιμοποιούσατε μια σύριγγα. Τότε, τραβήξτε προς τα έξω και τους δύο σωλήνες, αφήνοντας το ταμπόν μέσα. Το κορδόνι του ταμπόν θα πρέπει να κρέμεται έξω από το σώμα σας.
 • Όταν σκοπεύετε να αφαιρέσετε το ταμπόν, αρχικά πλύνετε και στεγνώστε τα χέρια σας. Στη συνέχεια τραβήξτε το κορδόνι μαλακά μέχρι να βγει το ταμπόν. Χρησιμοποιημένα ταμπόν (αλλά και συσκευασίες και προωθητήρες) θα πρέπει πάντα να πετάγονται σε κάδους απορριμμάτων και όχι στη λεκάνη της τουαλέτας.

Και τώρα...απολαύστε την καθημερινότητά σας!

Μην ανησυχείτε μήπως δε το έχετε τοποθετήσει σωστά καθώς αν το είχατε τοποθετήσει λάθος, είστε η πρώτη που θα το καταλάβαινε λόγω της ενόχλησης που θα νιώθατε. Άλλωστε, η εξάσκηση μας κάνει καλύτερους οπότε ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε τη τοποθέτηση κάποιες φορές μέχρι να το συνηθίσετε.

Ξεκαθαρίζουμε το τοπίο!

Επειδή οι καθημερινοί προβληματισμοί είναι λογικοί, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο γύρω από τα ταμπόν ώστε να μην επηρεάζεστε από διάφορες ιστορίες παραπληροφόρησης που μπορεί να ακούσετε. 

 

 • «Μπορεί ένα ταμπόν να χαθεί μέσα μου;» Όχι, το ταμπόν μένει στον κόλπο, καθώς η μόνη έξοδος είναι μέσω του τραχήλου, το πέρασμα του οποίου είναι πολύ μικρό για να επιτρέψει στο ταμπόν να περάσει. Επομένως, το ταμπόν είναι αδύνατο να χαθεί μέσα σας. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να βρείτε το κορδόνι, πράγμα το οποίο συμβαίνει πολύ σπάνια, μπορείτε ακόμη να βγάλετε το ταμπόν από μέσα σας με τα δάχτυλά σας, εάν χρειαστεί.
 • «Είναι πιθανό να μπει το ταμπόν στην τρύπα από όπου ουρώ;» Όχι, το άνοιγμα της ουρήθρας σας είναι μικροσκοπικό και δεν τεντώνεται. Επομένως, δεν υπάρχει περίπτωση να εισχωρήσει κατά λάθος το ταμπόν μέσα σε αυτή.

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies