Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Οι λόγοι που θα πείσουν κάθε κορίτσι να κάνει γυμναστική και στην περίοδο

Οι λόγοι που θα πείσουν κάθε κορίτσι να κάνει γυμναστική και στην περίοδο

0
Οι καλύτερες μορφές άσκησης και οι απαραίτητοι σύμμαχοι

Μπορεί να διανύουμε τη δεκαετία του 2020 όμως, όσο παράξενο και αν φαντάζει, υπάρχουν πολλοί μύθοι αναφορικά με το γυναικείο σώμα και τις λειτουργίες του, οι οποίοι έχουν καταφέρει να «επιβιώσουν» ως τις μέρες μας.

Αρκετοί από τους μύθους αυτούς, λοιπόν, σχετίζονται με την περίοδο της γυναίκας και κατά έναν παράξενο τρόπο, πολλές από αυτές τις ανακρίβειες, έχουν καταφέρει να φτάσουν στα αυτιά σου, όπως για παράδειγμα ο μύθος ότι δεν είναι καλό για μία γυναίκα να γυμνάζεται κατά τη διάρκεια της περιόδου της!

Πράγματι, πολλές είναι οι έφηβες οι οποίες δεν αισθάνονται άνετες να γυμναστούν κατά τη διάρκεια της περιόδου τους ή θεωρούν ότι αν το επιχειρήσουν, θα νιώσουν πιο έντονους πόνους. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως η γυμναστική κατά τη διάρκεια της περιόδου, όχι μόνο δεν βλάπτει μια γυναίκα, αλλά αντιθέτως, την ωφελεί.

Για την ακρίβεια, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να γυμνάζεσαι και τις ημέρες της περιόδου και στη λίστα που ακολουθεί, θα τους ανακαλύψεις έναν προς έναν!

Η άσκηση κατά τη διάρκεια της περιόδου περιορίζει τους πόνους και τις κράμπες: Κακά τα ψέματα. Η σκέψη της άσκησης κατά τη διάρκεια της περιόδου δεν φαντάζει δελεαστική για την πλειονότητα των γυναικών. Στην πραγματικότητα όμως, μπορεί να συμβάλλει στην ανακούφιση από τις κράμπες και τους πόνους. Πώς και γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι η άσκηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που βοηθά τους μύες του πυελικού εδάφους να «ζεσταθούν» και να χαλαρώσουν!

Η γυμναστική όταν έχεις περίοδο θα βελτιώσει τη διάθεσή σου: Μπορεί να μην το γνώριζες όμως, κάθε φορά που γυμνάζεσαι, το σώμα σου παράγει κάποιες χημικές ουσίες οι οποίες ονομάζονται ενδορφίνες. Οι ενδορφίνες, λοιπόν, είναι γνωστές και ως οι «ορμόνες της ευτυχίας» και θεωρούνται ως το καλύτερο φυσικό «φάρμακο» κατά της κακής διάθεσης. Την ίδια ώρα δε, λειτουργούν ως ένα είδος φυσικού παυσίπονου για τον οργανισμό! Αυτό σημαίνει ότι κάνοντας γυμναστική κατά τη διάρκεια της περιόδου σου, όχι μόνο θα βελτιώσεις τη διάθεσή σου, αλλά θα περιορίσεις και τους πόνους που νιώθεις. Βρες, λοιπόν, το μέγεθός σου, δηλαδή την ιδανική σερβιέτα με βάση τις ανάγκες σου και ρίξτο στη γυμναστική!

Οι λόγοι που θα πείσουν κάθε κορίτσι να κάνει γυμναστική και στην περίοδο  

Κάνοντας γυμναστική θα καταπολεμήσεις την κόπωση: Κατά τη διάρκεια της περιόδου σου νιώθεις συχνά ένα έντονο αίσθημα κόπωσης ή ταλαιπωρείσαι από πονοκεφάλους. Το γεγονός ότι αισθάνεσαι αρκετά κουρασμένη, λοιπόν, σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι προτιμότερο να μην γυμναστείς εκείνες τις ημέρες. Η αλήθεια είναι όμως ότι η άσκηση, όχι μόνο δύναται να καταπολεμήσει το αίσθημα της κόπωσης, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τους ενοχλητικούς πονοκεφάλους που σε ταλαιπωρούν. Όπως προαναφέραμε, η άσκηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιεί τους μύες της καρδιάς, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση των επιπέδων της ενέργειας στον οργανισμό. Σε κάθε περίπτωση και ειδικότερα κατά τις πρώτες ημέρες της περιόδου, το σώμα χρειάζεται ξεκούραση. Οπότε, καλό είναι να μην παραλείπεις να συνδυάζεις την άσκησή σου με καλό ύπνο κάθε βράδυ.

Ποια είναι η καλύτερη μορφή άσκησης κατά τη διάρκεια της περιόδου

Ποιες είναι όμως, οι καλύτερες μορφές άσκησης που μπορείς να επιλέξεις να κάνεις κατά τη διάρκεια της περιόδου σου; Φυσικά, μπορείς να στραφείς σε όποιο είδος άσκησης σε ευχαριστεί. Ωστόσο, προκειμένου να μην εξουθενώσεις τον οργανισμό σου -οι ανάγκες του οποίου ενδέχεται να είναι περισσότερες εκείνες της ημέρες του μήνα από άποψη διατροφής και ξεκούρασης- μπορείς να προτιμήσεις το περπάτημα ή πιο ήπιες μορφές άσκησης, όπως η γιόγκα. Τα καλά νέα είναι πως ακόμη και 30 λεπτά γυμναστικής, αρκούν για να λάβεις όλα τα οφέλη στα οποία αναφερθήκαμε.

Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να σταματήσεις να γυμνάζεσαι επειδή έχεις περίοδο. Άλλωστε σήμερα, με τις κατάλληλες σερβιέτες μπορείς να έχεις την άνεση και την προστασία που θέλεις, όποιο είδος άσκησης και αν επιλέξεις. Οι σερβιέτες Always Ultra με σύστημα InstantDry αποτελούν αναμφίβολα μία ιδανική επιλογή για την άσκηση. Διότι όχι μόνο είναι λεπτές, αλλά διαθέτουν και τζελ που «κλειδώνει» το υγρό στο εσωτερικό τους, προς αποφυγή των διαρροών!

Οι λόγοι που θα πείσουν κάθε κορίτσι να κάνει γυμναστική και στην περίοδο  

Ένας περίπατος, μισή ώρα τζόκινγκ και μερικές ασκήσεις γιόγκα ή πιλάτες αρκούν για να γυμνάσουν το σώμα σου και ταυτόχρονα, να αυξήσουν τα επίπεδα της ενέργειας σου, να βελτιώσουν τη διάθεση και να περιορίσουν τις κράμπες ή τους πόνους της περιόδου.

Το «μυστικό» σε ό,τι αφορά στην άσκηση τις δύσκολες ημέρες του μήνα, είναι να στραφείς σε κάτι που πραγματικά απολαμβάνεις, να μην καταπιέσεις τον εαυτό σου περισσότερο από όσο πρέπει και κυρίως, να μεριμνήσεις ούτως ώστε να αισθάνεσαι προστασία και άνεση, κάθε στιγμή, κατά τη διάρκεια της άσκησης. Άλλωστε, σε αντίθεση με το παρελθόν, σήμερα έχεις στο πλευρό σου πολύτιμους «συμμάχους» που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις ακόμη και την άσκηση κατά τη διάρκεια της περιόδου, «παιχνιδάκι»!

0
27494838-6c18-3a03-a716-a3e70953ddc45437164077669757359
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 0.80
Σερβιετάκια Always

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies