Γιατί οι γυναίκες φοράνε σερβιετάκια;


Ευ Ζην
27/09/2022

5 κορυφαίοι λόγοι να φορέσετε σερβιετάκια

Μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια έκπληξη. Όπως ένα ξαφνικό μήνυμα από το άτομο που αγαπάτε. Άλλες φορές, όμως, οι εκπλήξεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο.


Ίσως η περίοδός σας να ξεκινήσει στο σχολείο εκεί που δεν το περιμένετε ή ίσως περιμένετε με αγωνία την πρώτη σας περίοδο. Στην περίπτωση μιας, όχι και τόσο διασκεδαστικής, έκπληξης, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένη. Τα σερβιετάκια είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προετοιμαστείτε για το απροσδόκητο, ενώ σας προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα.


Τι είναι τα σερβιετάκια;


Τα σερβιετάκια είναι μια μικρότερη, πιο λεπτή έκδοση μιας κανονικής σερβιέτας. Προσαρμόζονται στο εσωτερικό του εσώρουχου με μια ελαφριά κόλλα που τα κρατά στη θέση τους. Είναι εξαιρετικά λεπτά και κατασκευασμένα από μαλακό, απορροφητικό υλικό για να σας κρατούν καθαρή και στεγνή.


5 κορυφαίοι λόγοι να φορέσετε σερβιετάκια

1. Οι κολπικές εκκρίσεις (που κάνουν το εσώρουχο υγρό και κολλώδες) είναι φυσιολογικές ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον εμμηνορροϊκό σας κύκλο. Αν σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα ή αν θέλετε απλώς να διατηρήσετε το εσώρουχό σας καθαρό, τα σερβιετάκια κάνουν θαύματα!


2. Το να φοράτε σερβιετάκια κάθε μέρα «για κάθε ενδεχόμενο» σας βοηθά να προετοιμαστείτε για το απροσδόκητο. Δεν είναι ασυνήθιστο να έχετε ακανόνιστες περιόδους, ειδικά τις πρώτες λίγες φορές μετά την πρώτη σας περίοδο.


3. Εάν χρησιμοποιείτε ταμπόν, είναι σημαντικό να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο. Τα σερβιετάκια θα απορροφήσουν τυχόν υπερχείλιση από το ταμπόν, κρατώντας τα εσώρουχά σας καθαρά και στεγνά.


4.Σε μέρες της περιόδου με μικρή ροή, ειδικά προς το τέλος, μερικές φορές χρειάζεται μια μικρή προστασία ανάμεσα σε εσάς και τα εσώρουχά σας.


5. Κατά τη διάρκεια έντονης προπόνησης ή άσκησης σε ζεστές μέρες με υγρασία, η αίσθηση του ιδρωμένου εσωρούχου μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστη. Τα σερβιετάκια απορροφούν την υγρασία, τραβώντας την κάτω από την επιφάνειά τους, προσφέροντάς σας αίσθηση φρεσκάδας


Τι κάνει τα σερβιετάκια τόσο εξαιρετικά;

Υπάρχουν μεγέθη και σχήματα για σχεδόν κάθε είδος εσωρούχου και τύπο ροής. Πόσες εξατομικευμένες επιλογές υπάρχουν; Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε τα μαγαζιά, ρίξτε μια ματιά στην τεράστια ποικιλία σε σερβιετάκια Always. Σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο για εσάς.


Τα σερβιετάκια σας προστατεύουν — κάτι σαν τον προσωπικό σας υπερήρωα.

Οι στρώσεις του αναπνέουν, προστατεύοντας το σώμα από τα υγρά και τις οσμές και σας κρατάνε στεγνή και καθαρή χαρίζοντας αίσθηση φρεσκάδας.


Έρχονται σε ένα μικροσκοπικό περιτύλιγμα και χωράνε άνετα στις περισσότερες τσέπες. Το μυστικό σας είναι ασφαλές!


Τα σερβιετάκια είναι λεπτά και μαλακά, οπότε θα ξεχνάτε ότι τα φοράτε. Αυτό σας δίνει χρόνο και ενέργεια να εστιάσετε σε πιο διασκεδαστικά πράγματα.


Ποια είναι η πιο ντροπιαστική ιστορία σας με την περίοδο; (Σχεδόν όλες έχουμε από μία!)