Συζητώντας με την κόρη σου για την περίοδο χωρίς ντροπή

Συζητώντας με την κόρη σου για την περίοδο χωρίς ντροπή

Ακολούθησε αυτές τις απλές συμβουλές για να κάνεις τις συζητήσεις με την κόρη σου σχετικά με την εφηβεία και την περίοδο πιο άνετες και για σένα και για εκείνην.


Κοκκινίζεις όταν θυμάσαι τις πρώτες κουβέντες που είχες με τη μαμά σου για την εφηβεία; Δεν είναι και η πιο απλή κατάσταση, σωστά; Γνωρίζοντας, ωστόσο, τι να πεις και καθησυχάζοντας την κόρη σου ότι κι εσύ αισθανόσουν άβολα με αυτές τις κουβέντες όταν ήσουν στην ηλικία της, θα κάνουν αυτή την εμπειρία πιο βατή και για σένα και για εκείνη.

Για αρχή

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Θυμήσου τα βασικά πριν ξεκινήσεις την κουβέντα – ανέτρεξε στην ενότητα περί συζήτησης γύρω από την εφηβεία που εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει.
  • Έχε υπόψη σου ότι δεν θα χωρέσουν όλα τα θέματα σε μία μεγάλη κουβέντα. Είναι πιο εύκολο να περάσει η πληροφορία σταδιακά και άλλωστε οι αλλαγές δεν έρχονται όλες μαζί.
  • Άφησε το θέμα της εφηβείας να έρθει φυσικά στην κουβέντα, ενώ βλέπετε μαζί τηλεόραση ή είστε μαζί στο αυτοκίνητο.
    Τι να της πεις
  • Πες στην κόρη σου ότι η περίοδος είναι μια φυσική, θετική εξέλιξη του οργανισμού που μεγαλώνει.
  • Εξήγησέ της ότι η προστασία είναι κυρίως δύο τύπων: εξωτερική με σερβιέτες και σερβιετάκια και εσωτερική με ταμπόν.
  • Οι σερβιέτες είναι ένας καλός τρόπος για την αρχή μέχρι να εξοικειωθεί με την περίοδό της, ενώ προσφέρουν και επιπλέον προστασία για τις μέρες με μεγάλη ροή.
  • Πώς αισθάνεσαι

Όσο καλή κι αν είναι η σχέση σου με την κόρη σου, η εφηβεία είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προκαλέσει διαφωνίες και μούτρα. Ακόμα κι αν αμφισβητεί αυτά που της λες, να ξέρεις ότι η κόρη σου μετρά τη γνώμη σου, οπότε χαλάρωσε και δώσε της το χώρο της.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα