Εφηβεία στα κορίτσια- Πέντε συμβουλές για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση μιας έφηβης

Εφηβεία στα κορίτσια- Πέντε συμβουλές για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση μιας έφηβης

Εύκολοι και απλοί τρόποι θα κάνουν την κόρη σου να νιώσει καλά με τον εαυτό της όταν περνάει εφηβεία.


Μας φαίνεται αστείο ως ενήλικες, όταν οι εμπειρίες της ζωής μας δίνουν μια άλλη οπτική στα πράγματα, να συνειδητοποιούμε ότι ακόμα και το πιο όμορφο κορίτσι στην τάξη μας δε διέφερε και πολύ από εμάς.

 

1. Εμπιστευτική συζήτηση

Άφησε την κόρη σου να έρθει σε σένα , αλλά κρύψε οποιαδήποτε  αμηχανία που ίσως νιώθεις. Επίτρεψέ της να μιλήσει για οτιδήποτε την απασχολεί, ακόμα και αν θέλει απλά να κουβεντιάσει για μαλλιά και make-up. 

2 Η ώρα της ανεξαρτησίας

Σεβάσου τον διακαή της πόθο να νιώσει ανεξάρτητη αφήνοντάς την ελεύθερη υπό προϋποθέσεις όταν δηλαδή πιστεύεις ότι είναι ασφαλής και έτοιμη να χαράξει το δρόμο της. Δεν αποποιείσαι των ευθυνών σου, απλά  χαλαρώνεις λίγο την αντιμετώπισή σου. 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

3. Η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας

Μην αγνοείς τις ανασφάλειες σχετικά με την εμφάνιση της αλλά καθησύχασε την ότι όλες οι έφηβες διαθέτουν φυσική ομορφιά. Τόνωσε την αυτοπεποίθηση της κόρης σου βοηθώντας τη να βρει τρόπους να τονώσει τα αγαπημένα της χαρακτηριστικά στην εμφάνιση και στην προσωπικότητά της. 

4. Αποκτώντας αυτοπεποίθηση για το σώμα της

Εάν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, δείξε της πώς να φροντίζει το σώμα της, από μια υγιεινή διατροφή μέχρι την αποτρίχωση. 

5. Ένα χαρούμενο πρότυπο

Ανεξάρτητα το αν το δείχνει ή όχι, τα λόγια σου και οι πράξεις σου επηρεάζουν στην αυτοεκτίμηση της κόρης σου.  Δε χρειάζεται να πεις κάτι, απλά να είσαι χαρούμενη, άστη να δει πώς βασίζεσαι στο ένστικτό σου για να πάρεις αποφάσεις και δείξε της πόσο αγαπάς το σώμα σου φροντίζοντας τον εαυτό σου.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία