Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Βοηθήστε τα παιδιά σας να φροντίζουν σωστά τα δόντια τους

Βοηθήστε τα παιδιά σας να φροντίζουν σωστά τα δόντια τους

0
Είναι σημαντικό να βοηθάτε τα παιδιά σας να αναπτύξουν καλές συνήθειες. Δείτε λοιπόν πώς θα τα καθοδηγήσετε στα στάδια της ανάπτυξής τους.

Η φροντίδα των δοντιών μας παίζει καθοριστικό ρόλο για τη συνολικότερη υγεία και ευημερία μας. Η προσπάθεια για παγίωση καλών συνηθειών ξεκινά από πολύ νωρίς και συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας αλλά και της εφηβείας. Ο οδηγός που ακολουθεί καλύπτει κάθε ηλικία και στάδιο, αναλύοντας τις βασικότερες απαιτήσεις και τα σημαντικότερα ορόσημα, για την πλήρη και σφαιρική ενημέρωσή σας!

4-24 μήνες: τα πρώτα νεογιλά δόντια

Στάδιο

Στο στοματάκι του μωρού σας ανατέλλουν τα πρώτα από τα νεογιλά δοντάκια, κάνοντας το γλυκό του χαμόγελο πιο αστραφτερό!

Φροντίδα

Η συνήθεια του βουρτσίσματος πρέπει να εγκαθιδρυθεί από τώρα. Χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα που είναι φιλική για τα παιδιά και για το συγκεκριμένο στάδιο ανάπτυξης. 

Καιρός για...

...διασκεδαστική μάθηση! Καθίστε με υπομονή μαζί με το παιδί σας και βοηθήστε το δίνοντας έναν διασκεδαστικό τόνο στην όλη διαδικασία ώστε να είναι πολύ ευκολότερο να καταφέρετε το μικρό σας να συνηθίσει να καθαρίζει τα δόντια του.  

1-3 έτη

Στάδιο

Έως τα 3 έτη έχουν συνήθως ανατείλει και τα 20 νεογιλά δόντια. Τα υγιή δόντια είναι λευκά, χωρίς κηλίδες ή ραβδώσεις, και τα υγιή ούλα είναι ροζ και λεία.

Φροντίδα

Πρέπει να βοηθάτε τα παιδιά σας να καθαρίζουν τα δόντια τους τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, χρησιμοποιώντας οδοντόκρεμα με ειδική σύνθεση, όπως η Oral-B Stages Disney. Χάρη στη δροσερή γεύση της και τις γνωστές φιγούρες του Disney, το παιδί σας θα έχει ακόμη περισσότερους λόγους για να βουρτσίζει τα δόντια του.

Καιρός για...

...την πρώτη επίσκεψη στον οδοντογιατρό. Ανάμεσα στα πρώτα και τα δεύτερα γενέθλια του παιδιού είναι η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στον οδοντογιατρό. Προτιμήστε κάποιον παιδοδοντίατρο που, ως ειδικός, θα κάνει πιο διασκεδαστική την εμπειρία με επιστημονικό τρόπο!

4-8 έτη

Στάδιο

Καιρός για τις πρώτες επισκέψεις της νεράιδας των δοντιών! Γύρω στα 6, τα νεογιλά δόντια αρχίζουν να πέφτουν και να αντικαθίστανται από μόνιμα δόντια.

Φροντίδα

Συνεχίστε να ενισχύετε τις καλές συνήθειες. Η χρήση οδοντικού νήματος είναι σημαντική προϋπόθεση για καλή στοματική υγιεινή και καθώς οι δεξιότητες του παιδιού σας αναπτύσσονται μπορείτε να το βοηθήσετε να μάθει πώς να το χρησιμοποιεί μόνο του.

Καιρός για...

...την πρώτη επαφή με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Το μικρό σας μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power με παλμικές κινήσεις και ενσωματωμένο χρονόμετρο, την εφαρμογή Magic Timer App της Oral-B. Έτσι το βούρτσισμα θα γίνει πιο διασκεδαστικό, αλλά και πιο αποτελεσματικό στην αποτροπή της οδοντικής πλάκας!

8-12 έτη

Στάδιο

Σιγά-σιγά τα γλυκούλικα κενά στο χαμόγελο του παιδιού σας αρχίζουν να γεμίζουν από μόνιμα δόντια.

Φροντίδα

Το παιδί σας αρχίζει να αναλαμβάνει το ίδιο την ευθύνη για τη φροντίδα των δοντιών, κάνοντας τις πρώτες του ανεξάρτητες επιλογές τροφών. Σε αυτό το στάδιο μπορείτε να το βοηθήσετε εξασφαλίζοντας ότι στο σπίτι υπάρχουν οι σωστές τροφές, όπως φρούτα και λαχανικά, και μαθαίνοντάς του πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ισορροπημένη διατροφή τόσο για την υγεία γενικότερα, όσο και ειδικότερα για τη στοματική υγιεινή.

Καιρός για...

...το καλό παράδειγμα! Τα παιδιά μας παρακολουθούν προσεκτικά κάθε μας κίνηση: δίνουν περισσότερη σημασία σε ό,τι κάνουμε παρά σε ό,τι λέμε. Φροντίστε να τους δίνετε το καλό παράδειγμα, βουρτσίζοντας τα δόντια σας και χρησιμοποιώντας οδοντικό νήμα και οδοντικό διάλυμα μπροστά τους.

13-18 έτη

Στάδιο

Τα έφηβα παιδιά σας αρχίζουν να διαπιστώνουν από μόνα τους τη σημασία της στοματικής υγιεινής στη ζωή τους. Το στάδιο αυτό είναι στάδιο αλλαγής καθώς τώρα κάνουν (ή δεν κάνουν) την εμφάνισή τους οι 3οι γομφίοι (φρονιμίτες) και η δροσερή αναπνοή αναδεικνύεται σε παράγοντα ύψιστης σημασίας για τα παιδιά αυτής της ηλικίας.

Φροντίδα

Καθώς τα παιδιά διεκδικούν την ανεξαρτησία τους, οι καλές συνήθειες οδοντικής υγιεινής κινδυνεύουν να εκτροχιαστούν. Για να μην συμβεί αυτό, επιμείνετε σε τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο και αναδείξτε τον σημαντικό ρόλο της στοματικής υγιεινής για τη γενικότερη υγεία τους.

Καιρός για...

...μια επίσκεψη σε ορθοδοντικό, εάν θεωρείτε ότι το παιδί σας μπορεί να χρειάζεται σιδεράκια. Εάν τελικά το παιδί σας φορέσει σιδεράκια, φροντίστε να χρησιμοποιεί κατάλληλα προϊόντα στοματικής υγιεινής, όπως ένα οδοντικό νήμα.

 

0
31b7e14a-fa04-38f9-9e13-20069439ed8f2721718755126367699
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 4.00
Oral-B οδοντόκρεμα + στοματικό διάλυμα ή οδοντικό νήμα

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies