Σωστή στοματική υγιεινή για όλους


Ευ Ζην
7/05/2019
Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Υγείας των Ούλων, ας κάνουμε πράξη τη στοματική υγιεινή, για υγιή ούλα και ένα ακόμα πιο ωραίο χαμόγελο!

Γνώριζες ότι 8 στους 10 άνω των 35 ετών, υποφέρουν από κάποιο πρόβλημα με τα ούλα τους; Μία διαπίστωση που υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο σημαντικό είναι να τα προστατεύουμε και να φροντίζουμε τη στοματική μας υγιεινή!Με αφορμή λοιπόν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Υγείας των Ούλων στις 12 Μαΐου, η Ελληνική Περιοδοντολογική Εταιρεία, ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας, διοργανώνει μία δωρεάν εξέταση και εκτίμηση της υγείας των ούλων για όλους! Η εξέταση θα γίνεται από τα μέλη της που συμμετέχουν στη δράση, κατόπιν ραντεβού!

Η Oral-B θα είναι εκεί για να υποστηρίξει – όπως πάντα – την ενημέρωση για το πιο υγιές και λαμπερό χαμόγελο! Έλα κι εσύ στο McArthurGlen, στο περίπτερο της Oral-B στις 11 Μαΐου, για να ενημερωθείς για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Υγείας των Ούλων και να κάνεις τη σωστή πρόληψη, πράξη!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε με την Κα Ελένη Μαζνώκη στο τηλ.: 210 7488482 και στο email: helperio@periodontology.gr

Σωστή στοματική υγιεινή για όλους