Η 3D καινοτομία ξεκινάει από το χαμόγελό σου

Η 3D καινοτομία ξεκινάει από το χαμόγελό σου

0
Αν επιθυμείς να αποκτήσεις ακόμη πιο λαμπερό και υγιές χαμόγελο, τότε καλό είναι να στραφείς στις πλέον καινοτόμες λύσεις
Λένε πως το χαμόγελο είναι το πιο ισχυρό μας «όπλο» και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές αρκεί για να κάνει εμάς και τους γύρω μας να αισθανθούμε καλύτερα. Είναι, συνεπώς, σημαντικό να το φροντίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ευτυχώς, στις μέρες μας η τεχνολογία μας επιτρέπει να περιποιούμαστε το χαμόγελο -και τα δόντια μας- ακόμη πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείς να αποκτήσεις ακόμη πιο λαμπερό και υγιές χαμόγελο, τότε καλό είναι να γνωρίσεις και να στραφείς φέτος στις πλέον καινοτόμες λύσεις και φυσικά, να αρχίσεις να ακολουθείς μία ρουτίνα φροντίδας των δοντιών σου.

Η GENIUS οδοντόβουρτσα
Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της οδοντιατρικής έχουν ήδη αρχίσει να αλλάζουν τον τρόπο που φροντίζουμε τη στοματική μας υγιεινή. Το πλέον αισιόδοξο στοιχείο, βέβαια, είναι ότι σήμερα, μπορείς να χρησιμοποιείς και εσύ κάποιες από τις τεχνολογίες αυτές και μάλιστα, σε καθημερινό επίπεδο.
Οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να προμηθευτείς με ένα «gadget» για τα δόντια σου, όπως μία «έξυπνη» οδοντόβουρτσα, είναι πολλοί. Διότι σε αντίθεση με μια απλή οδοντόβουρτσα, η κατάλληλη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα θα σε βοηθήσει να βουρτσίσεις τα δόντια σου, όπως συνιστά ο οδοντίατρος. Πράγματι, αν δεν το γνώριζες, στην αγορά κυκλοφορεί σήμερα μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα η οποία -μεταξύ άλλων- χάρη στη μοναδική τεχνολογία εντοπισμού θέσης που διαθέτει, σε βοηθά να μην χάνεις ποτέ κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος, ενώ αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα -σε σύγκριση με μία απλή οδοντόβουρτσα. Ο λόγος για την Oral-B Genius, την καλύτερη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B την οποία προτείνουν σήμερα οι οδοντίατροι -σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Μία εφαρμογή για τα δόντια σου
Και μπορεί να μην το γνώριζες, όμως, σήμερα έχεις -επίσης- την ευκαιρία να φροντίσεις τα δόντια σου με τη βοήθεια του… smartphone σου. Και αυτό διότι υπάρχει ένα app που μπορεί να σε καθοδηγήσει να βουρτσίσεις με έξυπνο τρόπο τα δόντια σου. Αναφερόμαστε στη λειτουργία της «Έξυπνης Καθοδήγησης» της Oral-B Genius η οποία συνδέεται μέσω Bluetooth με την εφαρμογή Oral-B και μπορεί να σου παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τη στοματική σου υγιεινή και την ίδια ώρα, να σε βοηθήσει να παρακολουθήσεις την πρόοδό σου. Τα έξι προγράμματα καθαρισμού που διαθέτει σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες της στοματικής υγιεινής σου.
 
Οι τροφές και οι συνήθειες που αξίζει να περιορίσεις
Βέβαια, παρά την ανάπτυξη και τη βοήθεια της τεχνολογίας, υπάρχουν ορισμένα βήματα που αξίζει να κάνεις εσύ, προκειμένου να βελτιώσεις τη στοματική σου υγιεινή και να προστατεύσεις μακροπρόθεσμα τα δόντια σου. Αναφερόμαστε, φυσικά, στις τροφές και τις ουσίες που καλό είναι να αποφεύγεις ή να καταναλώνεις. Δεν αποτελεί μυστικό ότι η ζάχαρη, το αλκοόλ και το κάπνισμα βλάπτουν τα δόντια σου και τα καταστρέφουν σταδιακά. Φρόντισε, λοιπόν, να τα περιορίσεις. Αντιθέτως, αν θέλεις να ενισχύσεις την υγεία των δοντιών σου, τότε αξίζει να εντάξεις στη διατροφή σου τρόφιμα που είναι «πλούσια» σε ασβέστια, όπως το γάλα, το τυρί, το μπρόκολο και τα αμύγδαλα.

  Να θυμάσαι πως αν επιθυμείς να διατηρήσεις το χαμόγελό σου λαμπερό και υγιές για πολλά ακόμη χρόνια, τότε είναι σημαντικό να φροντίζεις κάθε μέρα τα δόντια σου. Η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σύμμαχό σου στην επίτευξη αυτού του σκοπού. Η κατάλληλη οδοντόβουρτσα, το βούρτσισμα των δοντιών τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα και φυσικά η φροντίδα των ούλων σου, θα σε βοηθήσουν να κάνεις και αυτή την επιθυμία σου πραγματικότητα!

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies