Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Οι νέες διατροφικές συνήθειες που αποκτούμε όσο μένουμε περισσότερο σπίτι

Οι νέες διατροφικές συνήθειες που αποκτούμε όσο μένουμε περισσότερο σπίτι

0
Πώς ο χρόνος που περνάμε στο σπίτι βελτιώνει τη διατροφή μας

Διανύουμε αισίως το τέλος μίας παράξενης χρονιάς και όπως όλα δείχνουν, έχουμε καταφέρει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να προσαρμοστούμε σε μία νέα καθημερινότητα. Επόμενο ήταν, λοιπόν, ότι αλλάζοντας τον τρόπο ζωής μας, η διατροφή μας θα ακολουθούσε, πηγαίνοντας προς το καλύτερο. Περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο σπίτι, μας δίνεται ο χρόνος να αναθεωρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο τρεφόμαστε και να προχωρήσουμε σε αλλαγές που βελτιώνουν τα γεύματα και συνεπώς, την ποιότητα ζωής μας.

Με άλλα λόγια, βρίσκουμε την ευκαιρία να αναθερμάνουμε τη σχέση μας με τη μαγειρική, να εμπλουτίσουμε τα πιάτα μας με τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας και να ακολουθήσουμε σταδιακά μία πιο ισορροπημένη διατροφή, η οποία μας παρέχει την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε, για να λειτουργεί ο οργανισμός μας στο βέλτιστο. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις νέες διατροφικές συνήθειες και τους τρόπους με τους οποίους αυτές έχουν επιδράσει και επιδρούν θετικά στη ζωή μας.

Ακολουθούμε τον «κανόνα» των πέντε γευμάτων

Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι, τόσο πιο εύκολο είναι να παραμένουμε συνεπείς στον «κανόνα» των πέντε γευμάτων, που συνιστούν ειδικοί και διατροφολόγοι. Αυτό σημαίνει πως έχουμε τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζονται, ώστε να μην παραλείπουμε κανένα από τα πέντε βασικά ημερήσια γεύματά μας. Μέσω αυτής της νέας και ωφέλιμης συνήθειας, αποφεύγουμε την αίσθηση της πείνας κατά τη διάρκεια της ημέρας και την ανεξέλεγκτη κατανάλωση φαγητού τις βραδινές ώρες, ενώ συγχρόνως ακολουθούμε ένα πιο ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα, που ενισχύει τη λειτουργία του μεταβολισμού μας.

Οι νέες διατροφικές συνήθειες που αποκτούμε όσο μένουμε περισσότερο σπίτι 

«Θωρακίζουμε» τον οργανισμό μας μέσω της διατροφής

Ένα σημαντικό μάθημα για όλους μας, είναι το πόσο καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει η διατροφή μας στην προστασία του οργανισμού μας. Θέλοντας να «θωρακίσουμε» το ανοσοποιητικό μας, αναζητούμε τροφές «πλούσιες» σε θρεπτικά συστατικά, καθώς και τα «μυστικά» για να τις συνδυάζουμε σε λαχταριστά σνακ και γεύματα. Αυτό μας βοηθά να καταλάβουμε πώς ένα υγιεινό γεύμα μπορεί να είναι θρεπτικό, αλλά και απολαυστικό ταυτόχρονα.

Δημιουργούμε τα δικά μας σπιτικά σνακ

Μέχρι προσφάτως, αρκετοί από εμάς περνούσαμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας εκτός σπιτιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στρεφόμαστε καθημερινά σε γρήγορες και πρόχειρες διατροφικές λύσεις, οι οποίες μπορεί να μας χόρταιναν προσωρινά, όμως δεν ήταν το ίδιο ωφέλιμες με μία σπιτική επιλογή, φτιαγμένη από τα χεράκια μας. Ωστόσο, μένοντας περισσότερο στο σπίτι και έχοντας το χρόνο με το μέρος μας, ξεδιπλώνουμε το «κρυφό» μας ταλέντο στη μαγειρική και ανακαλύπτουμε τρόπους και συνταγές για να παρασκευάζουμε τα δικά μας σπιτικά σνακ, περιορίζοντας έτσι τα χρήματα που ξοδεύαμε σε μηνιαία βάση για παραγγελίες φαγητού ή take away, κάνοντας ακόμη πιο απολαυστική και σπιτική την κάθε στιγμή της ημέρας.

Οι νέες διατροφικές συνήθειες που αποκτούμε όσο μένουμε περισσότερο σπίτι 

Αξιολογούμε καλύτερα τη σημασία του φαγητού

Λαμβάνοντας υπόψη μας όλα τα παραπάνω, επαναξιολογούμε τη σημασία του φαγητού στη ζωή μας. Ο χρόνος που περνάμε στην κουζίνα, μας κάνει πιο προσεκτικούς και υπεύθυνους σε ό,τι αφορά τα τρόφιμα που επιλέγουμε, αλλά και τον τρόπο που καταναλώνουμε το φαγητό μας, μειώνοντας σημαντικά τις περιττές αγορές και την ποσότητα φαγητού που υπό άλλες συνθήκες, θα κατέληγε στον κάδο των απορριμμάτων.

Οι νέες διατροφικές συνήθειες που αποκτούμε όσο μένουμε περισσότερο σπίτι

Κλείνοντας, μία από τις σημαντικότερες συνήθειες που αποκτήσαμε το τελευταίο διάστημα και συνεχίζουμε να ακολουθούμε, είναι πως βρεθήκαμε ξανά οικογενειακώς γύρω από το ίδιο τραπέζι. Τα οικογενειακά γεύματα είναι πλέον πιο συχνά, ενώ μερικές ημέρες την εβδομάδα, ζητάμε και την πολύτιμη βοήθεια των μικρών μας στην προετοιμασία του φαγητού.

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies