Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Γιατί ήρθε η ώρα να κάνουμε επιτέλους την καθημερινότητά μας πιο eco friendly

Γιατί ήρθε η ώρα να κάνουμε επιτέλους την καθημερινότητά μας πιο eco friendly

0
Οι λόγοι που μας προτρέπουν να αποκτήσουμε έναν πράσινο τρόπο ζωής

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η εποχή που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον του πλανήτη μας. Φαινόμενα όπως η υπερθέρμανση, η εξάντληση των φυσικών πόρων και η αποψίλωση των τροπικών δασών, είναι μερικά μόνο από τα ανησυχητικά σημάδια που καθιστούν το οικολογικό ζήτημα ένα θέμα μείζονος σημασίας για την παγκόσμια κοινότητα. Ακριβώς για αυτό, είναι καθήκον μας να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προστατεύσουμε το «σπίτι» μας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο και ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να στραφούν σε έναν πιο υπεύθυνο και «πράσινο» τρόπο ζωής, βελτιώνοντας τις συνήθειές τους, μειώνοντας δραστικά το οικολογικό τους αποτύπωμα και συντελώντας στη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται για τη διάσωση του πλανήτη. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους, που επιθυμούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους διαμορφώνοντας έναν τρόπο ζωής πιο φιλικό προς το περιβάλλον, παρακάτω υπάρχουν συγκεντρωμένοι οι λόγοι που μας προτρέπουν να επισπεύσουμε την απόφασή μας.

Παράγοντας λιγότερα απορρίμματα

Μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σήμερα, είναι οι μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων που παράγονται σε κάθε άκρη του κόσμου και τείνουν να μετατρέψουν τον πλανήτη σε μία… απέραντη χωματερή. Η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού και το γεγονός ότι εν έτει 2020, παράγουμε περισσότερα απόβλητα από όσα μπορούμε να διαχειριστούμε, έχει ως αποτέλεσμα τα απορρίμματα που παράγουμε, να «επιστρέφουν» πίσω σε εμάς. Ακριβώς για αυτό, είναι αναγκαίο να συμβάλλουμε στην προσπάθεια που γίνεται περιορίζοντας τα απορρίμματά μας ή ακολουθώντας πρακτικές, όπως η ανακύκλωση και η κομποστοποίηση, οι οποίες μας επιτρέπουν να ελαττώνουμε τις ποσότητες των απορριμμάτων και συνεπώς, το οικολογικό μας αποτύπωμα.

Γιατί ήρθε η ώρα να κάνουμε επιτέλους την καθημερινότητά μας πιο eco friendly

Προστατεύοντας το «σπίτι» μας

Το μεγαλύτερο κέρδος που θα έχουμε ακολουθώντας έναν eco friendly τρόπο ζωής, είναι πως θα καταφέρουμε να προστατεύσουμε την ίδια τη φύση. Οι πρακτικές που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια -όπως η αποψίλωση των δασών- δημιουργούν μία άνιση «μάχη» ανάμεσα στο περιβάλλον και την ανθρωπότητα, από την οποία οι μεγάλοι ηττημένοι, θα είμαστε στο τέλος εμείς. Είναι αναγκαίο, λοιπόν, να περιορίσουμε τις δραστηριότητες που συντελούν στην καταστροφή του οικοσυστήματος, κάνοντάς το πολύ πιο βιώσιμο και φιλόξενο για εμάς, αλλά και τα υπόλοιπα πλάσματα με τα οποία συμβιώνουμε.

Εξασφαλίζοντας μία καλύτερη ποιότητα ζωής

Ένας από τους πιο ισχυρούς λόγους που παρακινεί τους περισσότερους ανθρώπους σήμερα να ακολουθήσουν έναν οικολογικό τρόπο ζωής, είναι η σκέψη πως έτσι διασφαλίζουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα πολύ πιο αισιόδοξο μέλλον για τις μελλοντικές γενιές. Βλέπετε, ενώ το οικοσύστημα πλήττεται ανεπανόρθωτα, οι άνθρωποι και τα ζώα, δεν γίνεται να μείνουν ανεπηρέαστα, κατοικώντας σε ένα επιβλαβές, σχεδόν αφιλόξενο περιβάλλον. Επόμενο είναι, λοιπόν, ότι όσο βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε επιβλαβείς ρύπους, η ποιότητα ζωής μας να αλλοιώνεται. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να περιορίσουμε κάπως αυτό το φαινόμενο, κάνοντας επιλογές που συμβαδίζουν με έναν περισσότερο οικολογικό τρόπο ζωής, είτε πρόκειται για τον τρόπο που μετακινούμαστε, είτε για τα ρούχα που φοράμε.

Γιατί ήρθε η ώρα να κάνουμε επιτέλους την καθημερινότητά μας πιο eco friendly

Το σίγουρο είναι πως όλοι μας αξίζει να θυμόμαστε ότι οι μεγάλες αλλαγές πραγματοποιούνται κάνοντας ένα μικρό βήμα κάθε φορά. Όσο συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε, να προσπαθούμε και να παροτρύνουμε τους γύρω μας να ακολουθήσουν και εκείνοι έναν «πράσινο» και υπεύθυνο τρόπο ζωής, βρισκόμαστε σίγουρα σε καλό δρόμο!
0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies