Γνώρισε το σύμμαχό σου ενάντια στο κοινό κρυολόγημα

Ευ Ζην
14/12/2020
To ρινικό εκνέφωμα First Defence σε βοηθά να σταματήσεις το κρυολόγημα στα πρώτα σημάδια!

Οι φθινοπωρινοί και χειμερινοί μήνες είναι συνήθως το διάστημα που λίγο-πολύ είμαστε πιο εκτεθειμένοι στα κοινά κρυολογήματα. Εκτός λοιπόν από τους παραδοσιακούς τρόπους που βοηθούν στο να τα αντιμετωπίσουμε (π.χ. ξεκούραση στο σπίτι, καλή διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, υγρά και αφεψήματα), υπάρχουν και άλλες μέθοδοι που «συμμαχούν» στην καταπολέμησή τους, όπως το ειδικά σχεδιασμένο First Defence.

Αν λοιπόν παρατηρείς τα πρώτα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος ή έχεις εκτεθεί σε ιούς του κρυολογήματος και χρειάζεσαι μία «άμυνα» για να μειώσεις την πιθανότητα εξάπλωσής του, το ιατροτεχνολογικό προϊόν First Defence είναι εδώ! Ειδικά στα πρώτα σημάδια, όπου το ιικό φορτίο είναι χαμηλό, βοηθά να μειωθούν οι πιθανότητες εμφάνισης πλήρους έκτασης κρυολογήματος.

Σε ποιες περιπτώσεις μπορείς να το χρησιμοποιείς;

Μπορείς να ξεκινήσεις τη χρήση του μέσα σε 36 ώρες αφότου αισθανθείς τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος, όπως: γαργάλημα στο πίσω μέρος του λαιμού, ερεθισμένη μύτη, φτέρνισμα.

Ποια είναι η δράση του;

Το ρινικό εκνέφωμα First Defence δρα στο πίσω μέρος της μύτης - απευθείας στο σημείο όπου ο ιός του κρυολογήματος προσκολλάται και αρχίζει να αναπτύσσεται – και με τριπλή δράση βοηθά να:

1. ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ: Η σύνθεση micro-gel παγιδεύει τους ιούς του κρυολογήματος που ξεκινούν να αναπτύσσονται στο πίσω μέρος της μύτης, βοηθώντας να μειωθούν οι πιθανότητες εξάπλωσής τους.
2. ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙ: Στη συνέχεια, το micro-gel τους αδρανοποιεί, μειώνοντας την ικανότητά τους να πολλαπλασιάζονται και να εξαπλώνονται.
3. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ: Συμβάλλει στην έκπλυση της μύτης και διεγείρει τις φυσικές εκκρίσεις, βοηθώντας στη φυσική απομάκρυνση του απενεργοποιημένου ιού (προς το στομάχι ή φυσώντας τη μύτη).

Πώς το χρησιμοποιείς;

• Χωρίς να γέρνεις το κεφάλι, εισάγεις το ακροφύσιο στο ρουθούνι με κλίση προς τα έξω (προς την κατεύθυνση του αυτιού).
• Κάνεις 2-3 ψεκασμούς σε κάθε ρουθούνι, αποφεύγοντας τη βαθιά εισπνοή.
• Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις έως 4 φορές μέσα στη μέρα, αφήνοντας να περάσουν 4 ώρες μεταξύ των εφαρμογών.

Γνώρισε το σύμμαχό σου ενάντια στο κοινό κρυολόγημα

Πρέπει να γνωρίζεις:

• Αν εμφανιστούν αυξημένες ρινικές εκκρίσεις, ρινική δυσφορία ή προσωρινό τσούξιμο, μην ανησυχείς. Είναι κάτι φυσιολογικό που θα περάσει και δείχνει ότι το προϊόν λειτουργεί. Εάν η αίσθηση επιμένει, σταμάτησε τη χρήση του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχει αναφερθεί προσωρινός πονοκέφαλος, πόνος στη μύτη, τα μάτια, τα αυτιά και τον λαιμό. Αυτά τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν αν διακοπεί η χρήση του προϊόντος.
• Το First Defence είναι κατάλληλο μόνο για παιδιά άνω των 12 ετών.
• Εάν χρησιμοποιηθεί στα πρώτα σημάδια του κρυολογήματος - μέσα στις πρώτες 36 ώρες - το First Defence μπορεί να βοηθήσει να σταματήσει το κρυολόγημα πριν εξελιχθεί πλήρως. Αν είναι πολύ αργά ο ιός μπορεί να έχει ήδη εξαπλωθεί και να προκαλέσει πλήρους έκτασης κρυολόγημα.


Ιατροτεχνολογικό προϊόν ρινικής έκπλυσης για χρήση από άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω. Χρησιμοποιήστε στα πρώτα σημάδια του κρυολογήματος ή κατά την έκθεση σε ιό του κρυολογήματος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας στα συστατικά του.