Ζωή γεμάτη χαμόγελα

Ζωή γεμάτη χαμόγελα!

Δεν είναι σπάνιο να ακούμε την έκφραση «Ένα χαμόγελο αρκεί». Δείτε πώς μπορείτε να διατηρήσετε το χαμόγελό σας ζωντανό αλλά και τις σχέσεις σας!


Είναι αλήθεια ότι ένα λαμπερό, όμορφο χαμόγελο μπορεί να γίνει η αρχή για να ξεκινήσετε μία συζήτηση, μία γνωριμία, και από μόνο του είναι ικανό να λύσει την όποια αμηχανία μιλώντας μπροστά σε κοινό, να σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις ή να λύσει δια μαγείας προβλήματα. Καθώς τα χρόνια περνούν όμως, πολλά μπορεί να αλλάζουν στην εμφάνιση σας, αλλά το χαμόγελο μπορεί να παραμείνει το ίδιο ζωντανό, ζεστό και όμορφο αρκεί να είστε επιμελής με την καθημερινή περιποίηση έτσι ώστε να κερδίζετε τις εντυπώσεις, όπου κι αν βρίσκεστε.

Εφόσον, λοιπόν, σημαίνει πολλά για σας και για τις σχέσεις σας, έχετε ένα λόγο παραπάνω να το φροντίζετε «ευλαβικά». Μην αμελείτε τη στοματική υγιεινή σας για κανένα λόγο. Η καθημερινή κούραση είναι μεγάλη και το κρεβάτι σας φαίνεται πιο κοντά από το μπάνιο και την οδοντόβουρτσά σας, αλλά μην υποκύπτετε! Το ίδιο ισχύει και για την «έλλειψη χρόνου» που προφασίζεστε στον ίδιο σας τον εαυτό κάποιες φορές! Είναι παγίδες που δρουν ύπουλα και «κλέβουν» τη λάμψη σας μέρα με την ημέρα. Μείνετε πιστές στο συχνό και σωστό βούρτσισμα χωρίς κανένα συμβιβασμό, ούτε στο χρόνο που του αφιερώνετε, ούτε στον τρόπο που το κάνετε. Απαραίτητα πρωί και βράδυ, κι ακόμη καλύτερα μετά από κάθε σας γεύμα φροντίστε να βουρτσίζετε τα δόντια σας. Αν, μάλιστα, είστε προσεκτικές με τις τροφές που επιλέγετε να καταναλώνετε μπορείτε να βοηθάτε τα δόντια και τα ούλα σας να παραμένουν γερά και υγιή και να κρατάτε μακριά προβλήματα όπως η τερηδόνα, η πέτρα και η ουλίτιδα.  

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Για να πετύχετε το σκοπό σας και να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα και το πιο υγιές και λαμπερό χαμόγελο για μια ζωή, μην «πλένετε» τα δόντια σας με όποιο προϊόν βρείτε μπροστά σας. Φερθείτε έξυπνα και διεκδικήστε μόνο τα καλύτερα! Χρησιμοποιείτε πάντα την Oral-B Pro-Expert, που είναι η πρώτη «έξυπνη» οδοντόκρεμα! Το μοναδικό σύμπλεγμα Stannous Fluoride της Oral-B Pro-Expert διασπάται μέσα στο στόμα και απελευθερώνει εξειδικευμένους παράγοντες με «έξυπνο» τρόπο, δηλαδή ανάλογα με τα συγκεκριμένα προβλήματα που εντοπίζει σε κάθε στόμα. Πρόκειται ουσιαστικά για μια δύναμη πέντε οδοντόκρεμων με εξειδικευμένη σύνθεση σε ένα σωληνάριο. Μπορούμε να πούμε ότι μοιάζει με την «πεντάδα» που εκπέμπει το χαμόγελο σας: αισιοδοξία, δύναμη, αυτοπεποίθηση, υγεία, ομορφιά! Κρατήστε τα για πάντα, και μαζί με αυτά κρατήστε λαμπερό το χαμόγελό σας. Χαμογελάστε καθημερινά!    

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα