Χτίζοντας την αυτοπεποίθηση σας

Χτίζοντας την αυτοπεποίθηση σας

O αθλητής της Gillette Roger Federer απαντάει στις ερωτήσεις μας


Είχες πάντα τόση αυτοπεποίθηση όση έχεις σήµερα; Αν ναι, τι ήταν αυτό που σε βοήθησε; Αν όχι, τι σε έχει βοηθήσει να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου;

Είχα πολλή δουλειά να κάνω µε τον εαυτό µου. Ήµουν πολύ ντροπαλό άτοµο, και αυτό µε δυσκόλευε σε κάθε αρχή. Για παράδειγµα, ήµουν ντροπαλός στις πρώτες τάξεις του σχολείου, ντρεπόµουν να µιλάω σε κορίτσια, αργότερα δεν µου άρεσε τόσο να µιλάω στον Τύπο. Πλέον, είµαι τελείως διαφορετικός: έχω αποκτήσει µεγάλη αυτοπεποίθηση εντός και εκτός γηπέδου. Νοµίζω ότι η επιτυχία µου εντός γηπέδου µε βοήθησε και στην προσωπική µου ζωή, αφού ξεκίνησα να γίνοµαι πιο ανοιχτός και, πλέον, είµαι απόλυτα χαλαρός. Πριν γίνει αυτό, ήµουν χαλαρός µόνο γύρω από συγκεκριµένους ανθρώπους. Ωστόσο, έχοντας κερδίσει κάθε επιτυχία µου, απέκτησα αυτοπεποίθηση και τώρα µπορώ να νιώθω σίγουρος.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Για περισσότερους από 800 εκατοµµύρια άνδρες παγκοσµίως, η Gillette µε το βαθύ, άνετο ξύρισµα, που είναι ένα βασικό κοµµάτι της περιποίησής τους, τους βοηθά να έχουν ένα δυνατό ξεκίνηµα στην ηµέρα τους ώστε να δείχνουν, να αισθάνονται και να είναι στα καλύτερά τους.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ξυριστική μηχανή

Gillette

Gillette

€3,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω