"Χρυσή" προστασία

"Χρυσή" προστασία

Το καλοκαιρινό σας στυλ οφείλει να σας προστατεύει κάθε στιγµή της ηµέρας από τον ήλιο και να σας δίνει τη χρυσή του λάµψη σε κάθε σας εµφάνιση, όλες τις ώρες.


Η άνεση, που σας χαρίζουν τα καλοκαιρινά ρούχα, συνδυάζεται µε αξεσουάρ που προσφέρουν στυλ αλλά και προστασία τώρα το καλοκαίρι. Με τις κατάλληλες προσθήκες µπορείτε να κινηθείτε µε αυτά από το πρωί µέχρι το βράδυ, να νιώθετε πάντα κατάλληλα ντυµένη και να ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση. Η «χρυσή» προστασία Always βρίσκεται δίπλα σας κάθε στιγµή της ηµέρας με τα σερβιετάκια και τις σερβιέτες Always, για να αισθάνεστε πάντα υπέροχα.

Επιλέξτε χρώµατα φωτεινά, όπως το κίτρινο, την πιο δροσερή εκδοχή του χρώµατος του χρυσού, κρατήστε άνετες γραµµές στα φορέµατα, τα σορτς και τα παντελόνια, φορέστε απαραίτητα καπέλο και γυαλιά, προσθέστε χρώµα και εντυπωσιάστε καθηµερινά. Τα αξεσουάρ μπορεί να μην έχουν προστατευτικό ρόλο πάντα, αλλά δεν παύουν να είναι απαραίτητα. Φέτος, προτιμήστε μεγάλα φαρδιά βραχιόλια σε χρυσό και ολοκληρώστε το look σας.Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114