Χαμογελάμε ακόμα και σε δύσκολους καιρούς

Χαμογελάμε ακόμα και σε δύσκολους καιρούς

Τον τελευταίο καιρό, η κατάσταση της οικονομίας, ο αντίκτυπος σε γνωστούς και φίλους, η αβεβαιότητα για το μέλλον μοιάζουν λόγοι αρκετά σοβαροί ώστε να εξαφανίσουν το χαμόγελο από τα χείλη!


Όταν, όμως, δεν έχουμε τη λύση για τα προβλήματα που μας απασχολούν και ορισμένα πράγματα δεν περνάνε από τα χέρια μας, ξέρετε τι μπορούμε να κάνουμε; Μη βιαστείτε να πείτε «τίποτα»! Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε, που δίνει κουράγιο σ’ εμάς και στους γύρω μας και φαντάζει μια όαση μέσα στη γενικευμένη κατήφεια. Α, και το έχουμε όλοι! Είναι το χαμόγελο!

Θα σκέφτεστε πως το χαμόγελο δεν είναι πανάκεια, ούτε λύνει κανένα πρόβλημα –ίσως, όμως επίσης δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, ποτέ! Ίσα-ίσα, ένα χαμόγελο είναι κάτι σαν γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Χαμογελάς στα μέλη της οικογένειάς σου το πρωί και τους μεταδίδεις την σκέψη πως όλα θα πάνε καλά. Έτσι απλά, χωρίς λόγια. Χαμογελάς σε έναν άγνωστο στο δρόμο κι εκείνος σκέφτεται ότι οι άνθρωποι δεν χάθηκαν και αντιστέκονται ακόμα στην αγένεια που κινδυνεύει να κυριαρχήσει. Αυτός ο άγνωστος μπορεί να χαμογελάσει σε έναν άλλο κι έτσι από ένα και μόνο χαμόγελο που αντιστέκεται στους καιρούς μας ίσως ξεκινήσει μια αλυσίδα χαμόγελων στην πόλη.

Το χαμόγελο δεν είναι πολυτέλεια, είναι αναγκαίο ζωτικό αγαθό και γι’ αυτό του αξίζει κάθε προσοχή! Αφιερώστε στα δόντια σας που είναι ο καθρέφτης του χαμόγελου 2 λεπτά κάθε πρωί, μεσημέρι και βράδυ συντροφιά με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral B. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στις 7.600 στροφές της το λεπτό που καθαρίζουν το στόμα με την ίδια αποτελεσματικότητα ενώ αφαιρούν 2 φορές περισσότερη πλάκα από τις κοινές οδοντόβουρτσες.

Φροντίστε το χαμόγελό σας και φροντίστε επίσης, να μοιράζεστε στο χαμόγελό σας! Κάνει μόνο καλό!

Oral B Pro Expert
Oral-B Pro-Expert οδοντόκρεμα
(815)

Καμιά άλλη οδοντόκρεμα δεν προσφέρει καλύτερη προστασία σε όλες τις περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντίατροι.

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο. Παρακαλούμε υπολογίστε μία καθυστέρηση περίπου 6 βδομάδων μέχρι να παραλάβετε τον δοσομετρητή σας.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω