Βοηθάμε αλλήλους

Βοηθάμε αλλήλους

Για όλους είναι δύσκολο να αντικρίζουν σκληρές εικόνες από τον κόσμο που δείχνουν ανθρώπους χωρίς ελπίδα και στήριξη να υποφέρουν αβοήθητοι.


Η σκληρή πραγματικότητα όμως ευαισθητοποιεί τους περισσότερους και τους κάνει να αναζητούν τρόπους να συνδράμουν όσο και όπως μπορούν, ώστε να είναι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Μία λύση είναι η χρηματική προσφορά, καθώς υπάρχουν πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις που εξαρτώνται αποκλειστικά από τις εισφορές των μελών τους. Συνδράμοντάς τες στέλνετε τη βοήθειά σας χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, κάπου όπου θα εκτιμηθεί και θα φανεί ουσιαστικά χρήσιμη.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Χιλιομετρικά πιο κοντά, υπάρχουν πολλαπλά ιδρύματα και οργανώσεις που συγκεντρώνουν χρήματα, ρούχα και τρόφιμα και τα διανέμουν σε οικογένειες και συλλόγους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Είναι σίγουρο πως και εκεί κάθε προσφορά είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Για όσους νιώθουν την ανάγκη να απλώσουν οι ίδιοι μια χείρα βοηθείας στον συνάνθρωπο, λειτουργούν συσσίτια σε διάφορους δήμους, στους οποίους οι εθελοντές μαγειρεύουν ή σερβίρουν, κοιτάζοντας στα μάτια τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη και ανταποδίδοντας το βλέμμα της ευγνωμοσύνης τους με αυτό της δικής τους σιγουριάς ότι το αύριο μπορεί να είναι καλύτερο. Για όλους μας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω