Το κοριτσάκι σας μεγάλωσε...

Το κοριτσάκι σας μεγάλωσε...

Η κόρη σας, που μέχρι και τώρα τη βλέπατε σαν μικρό παιδάκι, έχει αρχίσει να μεγαλώνει. Ήρθε η ώρα να της εξηγήσετε τι ακριβώς είναι η περίοδος.


Η πρώτη περίοδος είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας. Και αυτό, κυρίως, επειδή σηματοδοτεί το πέρασμα της από το «κοριτσάκι» στη «γυναίκα», αλλά και επειδή δείχνει ότι όλα πάνε καλά στον οργανισμό. Άρα, είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να  προκαλέσει φόβο στο κοριτσάκι σας, αλλά αντιθέτως, πρέπει να του δώσει χαρά! Οι αλλαγές δε θα συμβούν ξαφνικά. Η περίοδος συνήθως εμφανίζεται περίπου 1,5 χρόνο μετά την ανάπτυξη του στήθους. Άρα να είστε προετοιμασμένες προκειμένου να έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να μιλήσετε.  Θα πρέπει να της δώσετε να καταλάβει ότι πρόκειται για μία φυσιολογική κατάσταση και αποτελεί μέρος του φυσιολογικού κύκλου, που ονομάζεται έμμηνος κύκλος.

Φυσικά, περίοδος δεν σημαίνει μόνο αιμορραγία και πόνος. Περίοδος σημαίνει ότι η κόρη σας είναι πλέον έτοιμη να τεκνοποιήσει, επομένως είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να προφυλαχθεί μελλοντικά.  Πρέπει να είστε έτοιμη προκειμένου να την ενημερώσετε σωστά σε ό,τι και αν σας ρωτήσει. Αλλά και να την στηρίξετε ψυχολογικά κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης αλλαγής. Δώστε της τις σωστές συμβουλές για το πώς μπορεί να αντιμετωπίσει τον πιθανό πόνο και κάντε την να νιώθει άνετα με το σώμα της.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Με τις σερβιέτες Always Ultra θα έχει τις ημέρες της περιόδου, αυτήν την αίσθηση άνεσης και προστασίας που χρειάζεται, όλη μέρα και νύχτα. Όσο για καθημερινή χρήση, υπάρχουν τα σερβιετάκια Always Fresh & Protect που θα την κάνουν να νιώθει φρέσκια κι άνετη όλη μέρα. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω