Το 8ωρο της προστασίας

Το 8ωρο της προστασίας

Το θέμα είναι να μην βάλετε κάτι στο μυαλό σας! Γιατί αν το βάλετε είναι σίγουρο ότι θα το πετύχετε και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ!


Αυτό είναι ίδιον όλων των γυναικών, καθώς στην προσπάθειά τους να τα προλάβουν όλα έχουν πετύχει παγκόσμια ρεκόρ στη διεξαγωγή κάθε πιθανής και απίθανης δραστηριότητας.

Θέλετε να πάρουμε ως παράδειγμα ένα 8ωρο;

Για έναν εργαζόμενο είναι το συνταγματικά αποδεκτό ωράριο. Για μια γυναίκα και δη μητέρα, όμως; Σκεφτείτε πόσα πράγματα κάνετε σε 8 ώρες. Ένα πρόχειρο συγύρισμα στο σπίτι, πρωινό για την οικογένεια, ψώνια στο super market, επιστροφή και τακτοποίηση των πραγμάτων στα ράφια. Για τη συνέχεια, απλά πράγματα… Να πάτε το ένα παιδί κολυμβητήριο και το άλλο στο καράτε, να περάσετε να πάρετε τους γονείς σας να τους πάτε σε έναν συγγενή, να παραλάβετε τα παιδιά και να γυρίσετε σπίτι, να μαγειρέψετε, να φάτε όλοι μαζί και μετά, βουρ για το νεροχύτη!

Πιθανώς, το οκτάωρό σας να μην τελειώνει εκεί αλλά να έχει ως κερασάκι στην τούρτα μια γενική καθαριότητα ή το σίδερο της εβδομάδας. Μόνο εσείς και η Always είστε τόσο αξιόπιστες για ένα ολόκληρο 8ωρο. Εσείς γιατί είναι χαρακτηριστικό της σύγχρονης γυναίκας, συζύγου και μητέρας να κάνει τα πάντα με τους απελπιστικά γοργούς ρυθμούς της πραγματικότητας. Η Always γιατί έχει αποστολή της να φροντίζει εσάς που φροντίζετε όλα τα άλλα. Μία αίσθηση καθαριότητας και σιγουριάς για έως και 8 συναπτές ώρες σε μια δύσκολη μέρα. Αυτό ξέρει και μπορεί να κάνει η Always για σας! Όποτε τη χρειάζεστε…

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω