Το 2015 θα χαμογελώ περισσότερο

Το 2015 θα χαμογελώ περισσότερο!

Κάντε τη δική σας λίστα θετικών αλλαγών για το 2015 και γεμίστε τη ζωή σας με χαμόγελα!


Στις αρχές κάθε χρόνου, όλοι θέτουμε κάποιους στόχους που θέλουμε να έχουμε επιτύχει μέχρι τον επόμενο. Συνήθως οι στόχοι αυτοί αφορούν αλλαγές στο σώμα μας ή στην εμφάνισή μας. Εμείς, έχουμε να σας προτείνουμε κι άλλες, πιο «εσωτερικές» αλλαγές. Πείτε φέτος:

 

  • θα βρω χρόνο για ένα χόμπι που θέλω να αρχίσω από καιρό. Αντί να λέτε πόσο θα θέλατε να χαλαρώνετε με ένα χόμπι, κάντε το πράξη! Υπάρχει πληθώρα επιλογών για μοναχικά ή πολύ κοινωνικά άτομα και δεν είναι παρά μία απόφαση. Μπορεί το 2016 -ένα χρόνο μετά- να σας βρει με μία πολλά υποσχόμενη συλλογή γραμματοσήμων. Ποιος ξέρει!

 

  • θα βάλω στόχο να διορθώσω κάτι στον χαρακτήρα μου που με ενοχλεί. Δεν είμαστε τέλειοι και τα ελαττώματά μας τα ξέρουμε καλύτερα από όλους εμείς οι ίδιοι. Επιλέξτε κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα σας που σας ενοχλεί και προσπαθήστε να το βελτιώσετε. Δεν χρειάζεται, για παράδειγμα, να μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις, να είστε υπερκαταναλωτική, υπερευαίσθητη, ακατάστατη ή ό,τι άλλο νομίζετε. Ίσως το να «απαλλαγείτε» άπο κάποιο σας μειονέκτημα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ότι φαντάζεστε. Δεν μένει παρά να το προσπαθήσετε!  

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • θα απομακρυνθώ από κάποιο άτομο που μου διοχετεύει όλη την αρνητική του/της ενέργεια! Μόνο αγάπη. Αυτό είναι το νέο σας δεδομένο για τον νέο χρόνο, άρα και το ζητούμενο. Και γι’ αυτό χρειάζεστε θετική σκέψη, πράξη και κυρίως ενέργεια. Αυτόν τον συγγενή που γκρινιάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ ή αυτόν τον συνάδελφο που διαμαρτύρεται ακατάπαυστα για τη «μοίρα» του που τον έβαλε σε αυτήν τη δουλειά, επιλέξτε να τους βλέπετε όσο γίνεται λιγότερο κι ακόμη και τότε μην αφήσετε πολλά περιθώρια συζήτησης. Κι αν δεν το καταλάβουν μόνοι τους, εξηγήστε τους το νέο σας σκεπτικό. Αν δεν το ασπαστούν, θα σταματήσουν απλώς να σας ενοχλούν αφού δεν θα βρίσκουν τον συνομιλητή που χρειάζονται. 

 

  • θα κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ για να χαμογελώ πιο συχνά και πιο εγκάρδια! Σκεπτόμενη θετικά και έχοντας γύρω σας ανθρώπους που αγαπάτε, το χαμόγελό σας θα είναι πάντα εκεί. Φροντίστε, όμως, το χαμόγελό σας να είναι τόσο υγιές και λαμπερό όσο αισθάνεστε. Τώρα, υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος να το επιτύχετε! Η 1η «έξυπνη» οδοντόκρεμα, η Oral-B Pro-Expert που είναι ισχυρή σαν 5 εξειδικευμένες οδοντόκρεμες σε 1. Γιατί είναι «έξυπνη»; Γιατί το μοναδικό της σύμπλεγμα Stannous Fluoride, διασπάται μέσα στο στόμα και απελευθερώνει εξειδικευμένους παράγοντες ανάλογα με τα συγκεκριμένα προβλήματα που εντοπίζει σε κάθε στόμα!

Βάλτε τους δικούς σας «θετικούς» στόχους για το 2015 και...χαμογελάστε!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα