Τι περιλαμβάνει ένας σωστός ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος;

Τι περιλαμβάνει ένας σωστός ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος;

Όλες μπορούμε να βάλουμε στο πρόγραμμα μας τον ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο. Μάθετε τι πρέπει να εξετάζετε σε ετήσια βάση για να είστε πάντα υγιείς και κλείστε το ραντεβού με το γυναικολόγο σας.


Ο γυναικολογικός έλεγχος είναι μια «διαδικασία» που πολλές γυναίκες αγνοούν. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τι σημαίνει και τι περιλαμβάνει. Οι πιο επιμελείς κάνετε το τεστ ΠΑΠ, αφού είναι και το πιο διαδεδομένο. Η αλήθεια, όμως, είναι πως το τεστ ΠΑΠ είναι μία σηημαντική εξέταση, αλλά όχι ένας ολοκληρωμένοςετήσιος γυναικολογικός έλεγχος. Ο σωστός έλεγχος περιλαμβάνει μια σειρά εξετάσεων που πρέπει να πραγματοποιούνται συστηματικά –μια φορά τον χρόνο - προκειμένου να γνωρίζετε τι συμβαίνει στο σώμα σας.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τα παρακάτω:

  • Γυναικολογική εξέταση

Περιλαμβάνει την εξωτερική επισκόπηση των γεννητικών οργάνων και την εσωτερική ψηλάφηση.

  • Τεστ ΠΑΠ

Είναι η συλλογή κυττάρων από τον τράχηλο της μήτρας. Προϋπόθεση για να γίνει το τεστ είναι να μην έχετε περίοδο όταν το πραγματοποιήσετε και να μην είχατε ελεύθερη σεξουαλική επαφή την προηγούμενη ημέρα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Υπερηχογράφημα

Το υπερηχογράφημα γίνεται για την απεικόνιση της ανατομίας των έσω γεννητικών οργάνων προκειμένου να διαγνωστούν προβλήματα όπως ινομυώματα, κύστες κ.α.

  • Έλεγχος μαστών

Η ψηλάφηση των μαστών πραγματοποιείται με σκοπό να βρεθούν πιθανά μορφώματα στον μαστό. Επίσης, περιλαμβάνει και την αυτοψηλάφηση, όπου ουσιαστικά ο/η γιατρός σας εκπαιδεύει προκειμένου να μπορείτε να ψηλαφίζετε μόνη σας το στήθος σας.

Βέβαια, η καθημερινή υγιεινή της γυναικολογικής περιοχής αποτελεί την αρχή για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Τόσο για κάθε μέρα, όσο και για τις ημέρες της περιόδου, εμπιστευθείτε τα σερβιετάκια και τις σερβιέτες Always, για να είστε ξέγνοιαστη και να αισθάνεστε ασφάλεια όλη μέρα. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω