Τι κινδύνους κρύβει ένα κρυολόγημα;

Τι κινδύνους κρύβει ένα κρυολόγημα;

Ακούγεται απλό αλλά δεν είναι πάντα. Ένα απλό κρυολόγημα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει και να επιδράσει στον οργανισμό σας με τρόπο που δε φαντάζεστε.


Το φθινόπωρο έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και τα πρώτα κρυολογήματα ξεκίνησαν. Είναι η εποχή με τα περισσότερα κρυολογήματα κι αυτό γιατί υπάρχει αυξημένη υγρασία, η οποία ευνοεί τον πολλαπλασιασμό των ιών. Αν και φαίνεται να είναι κάτι απλό και εύκολο, η αλήθεια είναι ότι εγκυμονεί κινδύνους που πολλές φορές τους αγνοούμε και δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία στην ίαση του.

Τα πρώτα σημάδια ενός κρυολογήματος είναι συνήθως πονοκέφαλος, αδυναμία, ρίγος, πυρετός. Αν, όμως, έχετε περίοδο τα πράγματα αλλάζουν. Είναι πιθανό να διακοπεί η περίοδος σας ή να έχετε έντονη αιμορραγία αλλά και έντονους κοιλιακούς πόνους.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Σημαντικό κεφάλαιο στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος αποτελεί η ξεκούραση, γι’ αυτό πρέπει να κοιμάστε οπωσδήποτε οκτώ ώρες κατά τον βραδινό σας ύπνο. Επίσης, φροντίστε να διατηρείτε ζεστά τα άκρα σας, από όπου χάνεται η θερμότητα του οργανισμού. Μην ξεχνάτε πως σύμμαχος σας για καλό ύπνο είναι η Always Simply Fits, μια σερβιέτα που έχει δημιουργηθεί με την τεχνοτροπία της Always. Είναι υπεραπορροφητική, άνετη και σας δίνει την προστασία και τη σιγουριά που χρειάζεστε.

Ακόμη προσέχτε να μην ξεκινήσετε αμέσως αντιπυρετικά και φαρμακευτική αγωγή, αλλά να δώσετε βάση στην ψυχική και σωματική τόνωση του οργανισμού σας. Οι τρόποι αντιμετώπισης του είναι να πίνετε ζεστά (όχι καυτά) ροφήματα και γενικά πολλά υγρά -οι ειδικοί λένε πως πρέπει να πίνετε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα-, όπως και να ακολουθείτε σωστή διατροφή. Σούπες, κοτόπουλο και μοσχάρι ενισχύουν τον οργανισμό με πρωτεΐνη, ενώ τα πορτοκάλια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και έτσι ενισχύουν τις άμυνες του οργανισμού.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω