Τα μυστικά για «Όνειρα Γλυκά»

Τα μυστικά για «Όνειρα Γλυκά»!

Το μόνο που ονειρεύεστε μετά από μία κουραστική ημέρα είναι ένας βαθύς, ήρεμος κι απολαυστικός ύπνος. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να τον εξασφαλίσετε!


Δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεκουραστείτε ουσιαστικά και καταπολεμήστε όλα όσα ενδέχεται να διαταράξουν τον ύπνο σας:

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Εάν το σπίτι σας βρίσκεται σε μία περιοχή που υπάρχει θόρυβος, φροντίστε να έχετε κλειστά ερμητικά τα παράθυρα, ώστε να κρατήσετε τα ντεσιμπέλ όσο πιο χαμηλά γίνεται και προμηθευτείτε ωτοασπίδες τις οποίες θα  φοράτε πάντα πριν τον ύπνο.  
  • Βάλτε το κινητό σας στην αθόρυβη λειτουργία, ώστε να μην σας ξυπνήσει ένας ήχος ειδοποίησης για κάποια λειτουργία μέσα στα βαθιά μεσάνυχτα ούτε και κάποιο πολύ πρωινό τηλεφώνημα. Ακόμη καλύτερα, αφήστε το σε κάποιο άλλο δωμάτιο, ώστε να κρατήσετε και την ακτινοβολία μακριά.
  • Αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε πολύ πρωί, φροντίστε να μην μπει το φως στο δωμάτιό σας απρόσκλητο. Προνοήστε και κλείστε τα παντζούρια! Αν, ο σύντροφός σας, θέλει να μπαίνει το πρωινό φως στο δωμάτιο, δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε μία μάσκα ύπνου. Στην αρχή μπορεί να μην σας φαίνεται βολικό να την φοράτε, αλλά δώστε της μια ευκαιρία - θα σας αποζημιώσει!
  • Μην χάνετε πολύτιμες ώρες ύπνου κατά τη διάρκεια της περιόδου σας. Χρησιμοποιήστε τις νέες Always Secure Night που σας εξασφαλίζουν πραγματική προστασία για τη νύχτα εκεί που τη χρειάζεστε, καθώς έχουν 60% μεγαλύτερο πίσω μέρος. Δεν θα έχετε καμία ανησυχία και θα κοιμηθείτε ήρεμες.
  • Η θερμοκρασία στο δωμάτιο πρέπει να είναι ιδανική. Μην υπερβάλλετε με τη ζέστη, ανάβοντας θερμαντικά σώματα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες πριν ξαπλώσετε. Μπορεί να σας ευχαριστεί αυτή η αίσθηση στην αρχή, αλλά θα σας δημιουργήσει δυσφορία και πονοκέφαλο στη συνέχεια.
  • Το κατάλληλο μαξιλάρι που ξεκουράζει τον αυχένα και στηρίζει σωστά το κεφάλι, είναι απαραίτητο. Βρείτε το και μην το αποχωρίζεστε ποτέ! Σε συνδυασμό με το σωστό στρώμα θα σας εξασφαλίσει την πραγματική ξεκούραση που τόσο χρειάζεστε.

Όνειρα γλυκά, κάθε βράδυ!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω