Σερβιετάκια

Σερβιετάκια

Ως δραστήριες γυναίκες, όλες ξέρετε ότι είναι πολύ σημαντικό να αισθανόμαστε στεγνές, φρέσκες και με αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Ορίστε πώς να το καταφέρετε!


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΑΣ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΑΣ

Για να φροντίζετε τον εαυτό σας κάθε μέρα, μία καλή λύση είναι να φοράτε σερβιετάκι, όπως φοράτε αποσμητικό ή λιπ-γκλος. Σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα με το σώμα σας, ενώ εξακολουθείτε να νιώθετε θηλυκές και φρέσκες. Πότε είναι καλύτερο να τα χρησιμοποιείτε;

always-platinum-ultra-night
Always Platinum Ultra Night
(207)

Εκπληκτική απαλότητα και αξεπέραστη προστασία

ανακαλύψτε τώρα
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν καθημερινά σερβιετάκια για να αντιμετωπίσουν τις κολπικές εκκρίσεις ή την περιορισμένης μορφής ακράτεια. Μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο σερβιετάκια με άρωμα ή ειδικά σχεδιασμένα σερβιετάκια για διαφορετικά είδη εσωρούχων.
  • ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (κατά την ωορρηξία): Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν σερβιετάκια κυρίως στα μέσα του κύκλου για να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες κολπικές εκκρίσεις.
  • ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: Τα σερβιετάκια μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμα και ως εφεδρική λύση όταν φοράτε ταμπόν ή ως προστασία όταν περιμένετε περίοδο.
  • ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν σερβιετάκια για να αντιμετωπίσουν την ελαφριά επιλόχεια ροή μερικές εβδομάδες μετά τη γέννα. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν σερβιετάκια για την επιλόχεια ροή ή την ευαίσθητη ουροδόχο κύστη πρέπει να χρησιμοποιούν σερβιέτες με επιπλέον προστασία που θα τις κάνουν να αισθάνονται θηλυκές και φρέσκες. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει στο σώμα σας, διαβάστε το άρθρο με τίτλο «Βοήθεια! Γέννησα, αλλά το σώμα μου συνεχίζει να αλλάζει» (άρθρο 15) και ενημερωθείτε καλύτερα για το Πώς μπορείτε να ελέγξετε τις μικρές διαρροές (άρθρο 16).

Τα σερβιετάκια και οι σερβιέτες Always, σας βοηθούν να αισθάνεστε στεγνές, φρέσκες και με αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω