#ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ - Κοριτσίστικα emoji

#ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ - Κοριτσίστικα emoji

Τα emoji είναι ο νέος τρόπος έκφρασης των κοριτσιών σε κείμενα και online συνομιλίες. Αντιπροσωπεύουν όμως πράγματι τα κορίτσια;


Το 72% των κοριτσιών αισθάνονται ότι η κοινωνία τα περιορίζει, υπαγορεύοντάς τους τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν. Κάποιες φορές, αυτά τα αρνητικά μηνύματα μπορεί να υπάρχουν στα πιο απίθανα μέρη – όπως στο κινητό σου. Μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, αλλά τα emoji είναι κάτι περισσότερο από διασκεδαστικά εικονίδια. Έχουν γίνει ο τρόπος έκφρασης των κοριτσιών σε κείμενα και online συνομιλίες. Τα emoji όμως αντιπροσωπεύουν πράγματι τα κορίτσια; Η Always ρώτησε. Φαίνεται λοιπόν ότι το 67% των κοριτσιών πιστεύουν ότι ακόμη και τα emoji υποδηλώνουν ότι τα κορίτσια υφίστανται περιορισμούς.

Μαζί μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό! Ας κάνουμε τα κοριτσίστικα emoji τόσο ασταμάτητα όσο και τα κορίτσια που αντιπροσωπεύουν. Πες μας την πρότασή σου με hashtag #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ.

Μπες κι εσύ στον μεγάλο αγώνα της Always για να σταματήσει η μείωση της αυτοπεποίθησης που βιώνουν τα κορίτσια στην εφηβεία. Για πάνω από τρεις δεκαετίες, δίνουμε δύναμη στα νέα κορίτσια σε όλο τον κόσμο ενημερώνοντας εκατομμύρια από αυτά για την εφηβεία και τον κύκλο της περιόδου, ώστε να μπορούν να νιώθουν αυτοπεποίθηση. Ας υποστηρίξουμε όλα τα κορίτσια για να νιώσουν Ασταμάτητα #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ. Όλοι μαζί, μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή, από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη. Μην σταματάς!

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω