Ραντεβού κλείσατε;

Ραντεβού κλείσατε;

Ο οδοντίατρος σας περιμένει, όπως κάθε Σεπτέμβριο μαζί με τα παιδιά σας.


Έφτασε ο Σεπτέμβριος, ένας μήνας αφιερωμένος στα παιδιά. Αφιερωμένος στα παιδιά για δύο λόγους: πρώτον, γιατί αρχίζουν τα σχολεία, και δεύτερον, και εξίσου σημαντικό, για την επίσκεψη στον οδοντίατρο. Μια επίσκεψη την οποία πρέπει να πραγματοποιείτε κάθε Σεπτέμβριο για να παρακολουθεί ο οδοντίατρος την κατάσταση της οδοντοστοιχίας του παιδιού σας και να προλαβαίνει τα χαλασμένα δόντια ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υπάρξει, όπως ένα δόντι που βγαίνει στραβά και μπορεί να αλλοιώσει το σχήμα των υπόλοιπων.

Άλλωστε, οι παρασπονδίες του καλοκαιριού σε γλυκά και τα αμέτρητα παγωτά μπορεί να έχουν αντίκτυπο. 

Έχει ενδιαφέρον να ακούτε και εσείς τις συμβουλές που δίνει ο οδοντίατρος στο παιδί σας για την υγιεινή του στόματος, ώστε να μπορείτε στη συνέχεια στο σπίτι να το βοηθήσετε να τις πραγματοποιεί. Μία από αυτές θα είναι σίγουρα το σωστό βούρτσισμα των δοντιών με μια καλή οδοντόβουρτσα. Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Οral B Vitality αφαιρεί δύο φορές περισσότερη πλάκα και βοηθά στη μείωση της ουλίτιδας πιο αποτελεσματικά σε σχέση με τις απλές οδοντόβουρτσες.

Χρησιμοποιήστε την σωστή οδοντόβουρτσα για να προστατεύσετε το χαμόγελο του παιδιού σας και εκπαιδεύστε το σωστά φροντίζοντας να βουρτσίζει τα δόντια του τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα