Προστατεύστε την οικογένειά σας από κρυολογήματα και ιώσεις με φυσικό τρόπο!

Προστατεύστε την οικογένειά σας από κρυολογήματα και ιώσεις με φυσικό τρόπο!

Εκμεταλλευτείτε όλους τους φυσικούς τρόπους που έχετε στη διάθεσή σας για να βοηθήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να γίνουν γρήγορα καλά!


Ανεξάρτητα από το εάν αντιμετωπίζετε φαρμακευτικά μία ίωση ή κρυολόγημα, εσείς μπορείτε να ανακουφίσετε τα συμπτώματά τους με τα εξής:

Ύπνος. Δημιουργήστε ένα ήσυχο, χαλαρωτικό περιβάλλον και ενθαρρύνετε τον ύπνο και την ξεκούραση στο άτομο που έχει αρρωστήσει. Δεν είναι τυχαίο το ρητό: «Ο ύπνος είναι το καλύτερο γιατρικό!»

Νερό και Ζεστά Ροφήματα. Όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά! Η κατανάλωση πολλών υγρών και ζεστών ροφημάτων βοηθά τη μύτη και το λαιμό να παραμένουν υγρά κατά τη διάρκεια ενός κρυολογήματος. Έτσι, είναι ευκολότερο να καθαριστούν οι βλεννογόνοι αδένες. Προσοχή, στα ροφήματα αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο καφές και το αλκοόλ που θα έχουν αντίθετα αποτελέσματα, αφυδατώνοντας τον οργανισμό.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Σούπες. Ιδιαίτερα η κοτόσουπα αποτελεί το ιδανικό γεύμα για έναν εξασθενισμένο οργανισμό που χρειάζεται κάτι θρεπτικό, αλλά όχι βαρύ. Ο ζωμός κρατά τον οργανισμό ενυδατωμένο ενώ έρευνες δείχνουν ότι τα συστατικά της κοτόσουπας μπορεί να συμβάλλουν στη μείωση του οιδήματος στις ρινικές κοιλότητες.

Υδρατμοί: Μια κατσαρόλα με νερό που βράζει αρκεί για να σκοτώσει εκείνους τους ιούς που είναι ευπαθείς στις υψηλές θερμοκρασίες.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ξέρω ότι κάποιοι από τους εν λόγω συμβουλές και δουλεύουν μια χαρά.

  • Αναφορά

Πολύ καλό άρθρο, δε το γνώριζα μέχρι τώρα για τους υδρατμούς απ'την κατσαρόλα!!!

  • Αναφορά

Πολλές ωραίες ιδέες για την υγεία μας. Τέλος τα χημικά και η ταλαιπωρία.

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω