Προστατευτείτε από τις ιώσεις του χειμώνα

Προστατευτείτε από τις ιώσεις του χειμώνα

Έρχεται και πάλι ο καιρός που πλησιάζουν οι ιώσεις. Πρέπει λοιπόν να θυμηθούμε τι πρέπει να κάνουμε για να τις αποφύγουμε.


Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενισχύσουμε τις άμυνες του οργανισμού μας απέναντι σε αυτούς τους ιούς.

  • Να πλένουμε τα χέρια μας. Μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι το άγγιγμα διάφορων αντικειμένων τα οποία έχουν βακτήρια επάνω τους αποτελεί την κύρια οδό μετάδοσης των ιών του κοινού κρυολογήματος. Ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνουμε, σύμφωνα με έρευνα του Βασιλικού Κολλεγίου του Λονδίνου, ο μέσος άνθρωπος βάζει το χέρι στη μύτη του μία φορά κάθε τρία λεπτά.
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Να τρώμε τρόφιμα που ενισχύουν τις άμυνές μας. Για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να παραμείνουμε δυνατοί απέναντι στις ασθένειες πρέπει να τρεφόμαστε υγιεινά. Επίσης, πολλοί γιατροί συνιστούν την αυξημένη κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, κόκκινο κρέας, ψάρια, φασόλια, φακές, φυσικούς χυμούς και πολλά άλλα θρεπτικά τρόφιμα.
  • Να γυμναζόμαστε συστηματικά. Οι άνθρωποι που δεν γυμνάζονται έχουν αυξημένες πιθανότητες να κρυολογήσουν ή να πάθουν γρίπη. Ωστόσο τον χειμώνα, επειδή ο οργανισμός ταλαιπωρείται, καλό θα ήταν να κάνουμε πιο ψυχαγωγική γυμναστική, όπως ο περίπατος ή το ποδήλατο. Ας αποφεύγουμε την υπερβολική σωματική καταπόνηση τους χειμερινούς μήνες κι ας εξασφαλίσουμε ότι δεν μας κουράζει η προπόνησή μας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω