Προστατεύστε τον οργανισμό σας από το άγχος

Προστατεύστε τον οργανισμό σας από το άγχος

Δυσκολεύεστε να βρείτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που καταπολεμά το στρες και είναι αρκετά ευέλικτο, ώστε να χωράει στο φορτωμένο πρόγραμμά σας;


Εδώ θα βρείτε τρεις μεθόδους, που εγγυώνται την ανακούφιση από το στρες, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενώ ταυτόχρονα σας χαρίζουν μία γενικότερη αίσθηση ευεξίας.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Pilates

Γιόγκα

Τάι Τσι

Τι είναι;

 

 

Ο Joseph Pilates επινόησε αυτή τη μέθοδο γυμναστικής που δυναμώνει τον κορμό του σώματος, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ευλυγισία και σχηματίζοντας μακριούς και εύκαμπτους μύες. Οι κινήσεις είναι σχεδιασμένες για τη διάταση, ενδυνάμωση και ισορροπία του σώματος.

Η γιόγκα είναι μια Ινδική πρακτική με παράδοση τουλάχιστον 5.000 ετών, η οποία προσεγγίζει ολιστικά το σώμα προάγοντας τη σωματική, νοητική, συναισθηματική και πνευματική ευεξία. Ο γενικός στόχος είναι να βοηθήσει την ευλυγισία, τη χαλάρωση και την αναπνοή.

Μερικές φορές χαρακτηρίζεται σαν ήπια πολεμική τέχνη. Το Τάι Τσι είναι μία σειρά από αργές κινήσεις με ροή που τονίζουν την συγκέντρωση, τη χαλάρωση και την κυκλοφορία ενέργειας σε ολόκληρο το σώμα.

Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία;

 

 

Αυξάνει τη χωρητικότητα των πνευμόνων, την κυκλοφορία, τη δύναμη και την ευλυγισία, βοηθάει τον συντονισμό, βελτιώνει την καλή στάση του σώματος, την ισορροπία και δυναμώνει τον κορμό. Χαρίζει πιο λεπτούς και συμπαγείς μύες.

Ανακουφίζει εξαιρετικά από το στρες αφού περιέχει μία σειρά από στατικές και κινητικές ασκήσεις, που συνδυάζονται με βαθιές αναπνοές. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και τις διατροφικές συνήθειες, χαλαρώνει τους μύες, ηρεμεί και αυξάνει τη διαύγεια.

Χαρίζει τόνο στους μύες χωρίς να τους καταπονεί και επίσης κάνει ένα είδος εσωτερικού μασάζ, βελτιώνει την ισορροπία, τον συντονισμό και την ευλυγισία και μειώνει το στρες.

Τι χρειάζομαι;

 

 

Αν και ο Joseph Pilates σχεδίασε ειδικό εξοπλισμό για τις ασκήσεις που επινόησε, εσείς μπορείτε να απολαύσετε τα αποτελέσματα χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό.

Συνιστάται η χρήση στρώματος για γιόγκα.

Ιδανικά χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και ένα ήρεμο περιβάλλον. Δεν χρειάζεται εξοπλισμός.

Σε πόσο καιρό θα δω τα αποτελέσματα;

 

 

Αν και δεν είναι μία μέθοδος που αποσκοπεί σε γρήγορες λύσεις, μάλλον θα αισθανθείτε τα αποτελέσματα άμεσα.

Αισθάνεστε τα θετικά αποτελέσματα μετά από την πρώτα κιόλας τάξη.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Όταν χαλαρώσετε και ξεχάσετε το βαρύ σας πρόγραμμα, οι ώμοι σας θα χαλαρώσουν κι η ένταση θα φύγει από το σώμα σας.

Τι πρέπει να φοράω;

 

 

Φορέστε άνετα ρούχα. Γυμναστείτε ξυπόλυτοι ή μόνο με κάλτσες. Βγάλτε τυχόν κοσμήματα, ρολόγια και γυαλιά, αφού μπορεί να σας δυσκολέψουν κατά τη γυμναστική.

Φορέστε άνετα ρούχα, που αναπνέουν και σας επιτρέπουν να κινείστε ελεύθερα. Συνήθως κάνετε τις ασκήσεις ξυπόλυτοι.

Φορέστε άνετα, χαλαρά ρούχα. Συνήθως κάνετε Τάι Τσι ξυπόλυτοι ή με παπούτσια με λεπτή σόλα.

Είναι για όλους;

 

 

Το Pilates είναι κατάλληλο σχεδόν για όλους – από τους λάτρεις του καναπέ μέχρι τους φανατικούς της γυμναστικής.

Η γιόγκα είναι για όλους. Απλά, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι γιόγκα.

Το Τάι Τσι μπορεί να βοηθήσει από αθλητές με άριστη φυσική κατάσταση έως ηλικιωμένους ή άτομα με αναπηρία.

Να ξεκινήσω στο σπίτι ή να πάω σε γυμναστήριο;

 

 

Το Pilates διδάσκεται καλύτερα σε ατομικά μαθήματα. Εάν προτιμήσετε όμως να παρακολουθήσετε κάποια τάξη, βεβαιωθείτε ότι έχει το πολύ οχτώ άτομα. Αφού αποκτήσετε κάποια εμπειρία, μπορείτε να γυμναστείτε και μόνες σας στο σπίτι.

Στην αρχή είναι καλύτερο να παρακολουθήσετε μαθήματα. Όταν μάθετε τα βασικά μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις μόνες σας.

Ξεκινήστε κάνοντας μαθήματα για να βεβαιωθείτε ότι ξέρετε σωστά τα βασικά. Εξασκηθείτε συμπληρωματικά και στο σπίτι.

Πόσο συχνά πρέπει να γυμνάζομαι;

 

 

Μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Στόχος σας πρέπει να είναι έξι μέρες την εβδομάδα για περίπου 15 λεπτά ή περισσότερο.

Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, με εξάσκηση στο σπίτι όποτε είναι δυνατό.

 

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Είναι πραγματικά λυπηρό που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με τόσο οπισθοδρομικές και παρωχημένες ιδέες, όπως ο/η sqvouq. Μόνο ένας θρησκόληπτος θα μπέρδευε την (όποια) θρησκευτική πίστη με προγράμματα γυμναστικής και αγχολυτικές ασκήσεις. Για το καλό της ανθρωπότητας, εύχομαι να μην έχουν μείνει πολλοί τέτοιοι άνθρωποι στον πλανήτη, αν και πολύ φοβάμαι ότι κάνω λάθος.

  • Αναφορά

Οι πρακτικές αυτές πιθανόν να είναι αποτελεσματικές αλλά σαφώς είναι ασυμβίμαστες με την χριστιανική πίστη

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω