Προστασία για σένα, φροντίδα για την υγεία σου

Προστασία για σένα, φροντίδα για την υγεία σου

Η Always εδώ και χρόνια φροντίζει για την υγεία και την προστασία κάθε γυναίκας εξελίσσοντας την τεχνολογία στα προϊόντα της.


Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση, μας προσφέρει την σιγουριά που χρειαζόμαστε ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Με τις σερβιέτες Always νιώθουμε προστατευμένες γιατί μας εξασφαλίζουν 100% σιγουριά, ακόμα και τις δύσκολες μέρες της περιόδου, για να μπορούμε να νιώθουμε φρέσκιες, καθαρές και σίγουρες. Χάρη στο μοναδικό κάλυμμα τους και την καινοτομία Instant Dry, κατευθύνουν τη ροή γρήγορα στο εσωτερικό αφήνοντας την επιφάνεια στεγνή στη στιγμή. Έτσι ότι και αν συμβεί, νιώθουμε σαν να έχουμε μόλις αλλάξει.

Και επειδή η υγεία μας έρχεται πρώτη, η Always  οργανώνει μια Πανελλαδική καμπάνια με τίτλο «Μήνας Προστασίας Always». Επιλέγουμε τώρα την οικονομική συσκευασία Always και κερδίζουμε διπλά. Μαζί με κάθε οικονομικό πακέτο, παίρνουμε και ένα ενημερωτικό βιβλιαράκι που θα απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματά μας και θα λύσει πολλές απορίες μας.

Και φυσικά τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Επειδή ο χαρακτήρας της καμπάνιας αυτής που οργανώνει η Always έχει ως βασικό άξονα την πρόληψη, δίνει την δυνατότητα σε 1000 τυχερές καταναλώτριες να κερδίσουν 1 ετήσιο ασφαλιστικό πρόγραμμα της. Ανακαλύψτε τώρα τις τυχερές συσκευασίες και βγείτε διπλά κερδισμένες!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω