Προσέχουμε διπλά για να μην τρέχουμε

Προσέχουμε διπλά για να μην τρέχουμε

Η μεγάλη μέρα της παρουσίασης ήρθε! Τα πάντα είναι έτοιμα! Εσείς, όμως δεν παύετε να ανησυχείτε! Ελέγχετε αν λειτουργεί ο υπολογιστής, αν η παρουσίαση είναι στη δισκέτα, αν η πρίζα έχει ρεύμα. Ελέγχετε διπλά τα πάντα για να είστε σίγουρη.


Το ίδιο κάνουν όλοι ή θα έπρεπε να κάνουν όλοι στο STOP. Δεν αρκεί να ελαττώσεις ταχύτητα και να ρίξεις μια ματιά, πρέπει να σταματήσεις και να κοιτάξεις προσεκτικά δεξιά και αριστερά. Ελέγχοντας διπλά έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο.

Φεύγοντας για ταξίδι δεν ελέγχετε δυο φορές αν είναι κλειστές οι βρύσες και το θερμοσίφωνο, αν είναι ανοιχτό το αυτόματο πότισμα ή ο συναγερμός;

Πριν ξεκινήσετε για το αεροδρόμιο, δεν βεβαιώνεστε ότι έχετε τα εισιτήρια, το διαβατήριο ή την ταυτότητα; Τουλάχιστον δύο φορές! 

Αυτό κάνει και η Alldays. Φροντίζει να νιώθετε υπέροχα μαζί της, ώστε να κάνετε ό,τι θέλετε όπως το θέλετε. Γι’ αυτό έχει ένα απορροφητικό στρώμα ως βάση κι ένα απαλό στρώμα ως κορυφή, για τη δική σας προστασία αλλά και άνεση!  Ελέγχει διπλά για να είστε εσείς πάντα σίγουρες. Και να νιώθετε σα να βγήκατε από το ντους για έως και 12 ώρες.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω