Προεμμηνορυσιακό Σύνδρομο: Μήπως υποφέρετε κι εσείς;

Προεμμηνορυσιακό Σύνδρομο: Μήπως υποφέρετε κι εσείς;

Το Προεμμηνορυσιακό Σύνδρομο (ΠΕΣ) είναι η έξαρση συμπτωμάτων που εμφανίζονται σε κάθε κύκλο, πάντοτε την ίδια φάση του κύκλου και επηρεάζουν τον τρόπο ζωής σας. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι που μας βοηθούν στην απάλυνση των συμπτωμάτων.


Το ΠΕΣ, που περιγράφηκε πρώτη φορά το 1931, εκδηλώνεται με μια σειρά σωματικών (πρήξιμο, ακμή, κράμπες, ημικρανίες, ατονία) και ψυχολογικών (μελαγχολία, νεύρα, άγχος) δυσάρεστων αλλαγών, που τελικά μας κάνουν να μιλάμε για "εκείνες τις ημέρες του μήνα".

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Τα σωματικά συμπτώματα μπορούν να αντιμετωπιστούν, οι αλλαγές στην ψυχολογία όμως και τη διάθεσή μας όμως είναι αυτές που μας μπερδεύουν και επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις μας με τους γύρω μας.
Αυτές εξηγούνται εύκολα με τις μεταβολές συγκεκριμένων νευροδιαβιβαστών, όπως η σεροτονίνη (οι οποίοι ορίζουν τη διάθεσή μας) και των βασικών γυναικείων ορμονών, όπως η προγεστερόνη και τα οιστρογόνα. Δείτε μικρά tips που θα σας βοηθήσουν να νιώθετε καλύτερα εκείνες τις μέρες:

•Η ήπια άσκηση 3-4 φορές την εβδομάδα έχει αποδειχτεί ότι μειώνει την ένταση του ΠΕΣ.
•Η προσεκτική διατροφή θα σας βοηθήσει με την κατακράτηση υγρών, το πρήξιμο και τη δυσφορία. Ελαττώστε την πρόσληψη αλατιού, καφεΐνης και αλκοόλ και προτιμήστε τροφές με σύνθετους υδατάνθρακες και λίγα φυσικά σάκχαρα που θα μειώσουν τις εναλλαγές της διάθεσής σας.
•Χρησιμοποιείστε τεχνικές χαλάρωσης, όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός για να καταπραΰνετε και τα σωματικά συμπτώματα (κράμπες), αλλά και το άγχος.
•Κρατήστε το σώμα σας ζεστό και άνετο και επιλέξτε προϊόντα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς, αλλά με τον πιο διακριτικό τρόπο, όπως οι σερβιέτες Always που σας προσφέρουν την ασφάλεια που επιθυμείτε σε μια σερβιέτα για να είστε ξέγνοιαστη και καθαρή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
•Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε με ήρεμη μουσική και δώστε χρόνο στον εαυτό σας.
•Αν έχετε παρατηρήσει ότι λίγο πριν από την περίοδο είστε υπερβολική στις αντιδράσεις σας ή ευέξαπτη, αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή λήψη αποφάσεων εφόσον αυτό γίνεται.
•Μη βιάζεστε να αντιδράσετε. Θα αποφύγετε έτσι περιττές διενέξεις με οικεία σας πρόσωπα.
•Να θυμάστε ότι η αυτογνωσία και η αισιόδοξη αντιμετώπιση της κατάστασης είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος αντιμετώπισής της!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω