Πώς να διατηρηθείτε υγιείς την άνοιξη

Πώς να διατηρηθείτε υγιείς την άνοιξη

Φροντίστε τώρα τον εαυτό σας και την οικογένειά σας και βελτιώστε τις πιθανότητες να παραμείνετε υγιείς για να απολαύσετε στο έπακρο τις ανοιξιάτικες ημέρες.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εάν δεν νιώθετε καλά και αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό ή τον γιατρό σας προτού πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο.

Υγεία την άνοιξη

Αλλεργική ρινίτιδα

Πολλοί πιστεύουν ότι η αλλεργική ρινίτιδα είναι πρόβλημα που απαντάται κυρίως το καλοκαίρι, αλλά η γύρη μπορεί να αρχίσει να επηρεάζει τους πάσχοντες ήδη από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

  • Συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό σας σχετικά με το κατάλληλο αντισταμινικό για την περίπτωσή σας (ορισμένα από αυτά είναι προτιμότερο να λαμβάνονται προτού επιδεινωθούν τα συμπτώματα).
  • Να φοράτε εφαρμοστά γυαλιά τύπου μάσκας όταν βγαίνετε έξω και να ρίχνετε συχνά νερό στο πρόσωπό σας για να ξεπλύνετε τα αλλεργιογόνα.
  • Επίσης θα πρέπει να αποφεύγετε άλλους ερεθιστικούς παράγοντες, όπως ο καπνός του τσιγάρου.

Ανοιξιάτικα κρυολογήματα

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Τα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας αυξάνουν τον κίνδυνο κρυολογήματος και άλλων ασθενειών που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο.

  • Η ξεκούραση και η λήψη φαρμακευτικής αγωγής για την ανακούφιση των συμπτωμάτων είναι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπισή τους, δεδομένου ότι από τη στιγμή που θα αρπάξουμε ένα κρυολόγημα δεν υπάρχει θεραπεία για να το σταματήσουμε.
  • Προσπαθήστε λοιπόν να το αποφύγετε φροντίζοντας να κοιμάστε καλά, να πλένετε τα χέρια σας αφού χρησιμοποιήσετε τα δημόσια μέσα μεταφοράς και να πετάτε τα χαρτομάντιλα όταν φυσάτε τη μύτη σας.
  • Εάν κρυολογήσει κάποιος άλλος στο σπίτι, φροντίστε να καθαρίζετε τακτικά τις εστίες ιών, όπως τις βρύσες στο μπάνιο, την πόρτα του ψυγείου και το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

Πρακτική συμβουλή

Αρχίστε να χρησιμοποιείτε αντηλιακό τις μέρες με έντονο ήλιο και εάν αρχίζετε να γυμνάζεστε περισσότερο στην ύπαιθρο ελέγξτε εάν ο εξοπλισμός σας (και ιδίως τα αθλητικά σας παπούτσια) βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω