Πόνοι περιόδου

Πόνοι περιόδου

Δυστυχώς, είναι γεγονός ότι πολλές γυναίκες πάσχουν από κράμπες ή πόνους πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τις κράμπες.


ΜΑΘΕΤΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΜΠΕΣ

Οι κράμπες είναι συσπάσεις της μήτρας που προκαλούνται από μια ορμονοειδή ουσία, τις προσταγλανδίνες.  Οι συσπάσεις βοηθούν στην απομάκρυνση του ενδομητρίου που αποβάλλεται κατά τη διάρκεια της περιόδου. Ο πόνος συνήθως είναι ήπιος. Αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει οξύς. Μπορεί να νιώθετε σουβλιές που σας κάνουν να διπλώνεστε στα δύο ή έναν ενοχλητικό πόνο στην κοιλιά που εξαπλώνεται στη μέση. Μερικές γυναίκες επίσης ζαλίζονται, νιώθουν ναυτία, διάρροια ή τάση για εμετό.

 

Αντιμετώπιση κραμπών

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Εάν αρχίσετε να αισθάνεστε κράμπες, δοκιμάστε έναν συνδυασμό των παρακάτω για να απαλύνετε τον πόνο:

  1. ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΑ Τα κλασικά αναλγητικά όπως η ιβουπροφαίνη ή η νατριούχος ναπροξένη αναστέλλουν τη δημιουργία προσταγλανδινών και μπορούν να μειώσουν τις κράμπες. Εάν πάσχετε από αιμορραγικές διαταραχές, ηπατική νόσο, στομαχικές διαταραχές ή έλκη, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας προτού πάρετε ένα τέτοιου είδους φάρμακο. 
  2. ΑΣΚΗΣΗ & ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ Η τακτική άσκηση και οι διατάσεις είναι πολύ αποτελεσματικές.
  3. ΧΑΛΑΡΩΣΗ: Χαλαρώστε με διαλογισμό ή γιόγκα. Κοιμηθείτε αρκετά πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου σας για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσφορία. Προσπαθήστε να φροντίσετε τον εαυτό σας.
  4. ΠΑΡΤΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ: Η βιταμίνη Β1 ή ένα συμπλήρωμα μαγνησίου μπορούν να μειώσουν τον πόνο.
  5. ΖΕΣΤΑΘΕΊΤΕ Κάντε ένα ζεστό μπάνιο ή βάλτε μια θερμοφόρα χαμηλά στην κοιλιά ή στη μέση.
  6. ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ Τα ορμονικά αντισυλληπτικά ενδέχεται να μειώσουν επίσης τους πόνους κατά την έμμηνο ρύση.  Πάρτε αυτά τα φάρμακα μόνο με την έγκριση του γιατρού σας.

 

Εάν τα συμπτώματα είναι πολύ σοβαρά, επισκεφθείτε τον γιατρό σας για να ελέγξετε εάν συμβαίνει κάτι άλλο στο σώμα σας και να ενημερωθείτε για άλλες ιατρικές λύσεις που μπορεί να ενδείκνυνται στην περίπτωσή σας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω